Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tragedia din Neamt. Unul dintre muncitori urma sa devina tata

Antena3 Antena3,
Tragedia din Neamt. Unul dintre muncitori urma sa devina tata

Opt familii din Neamt isi plang mortii. Se pregateau sa petreaca Sfintele Paste, iar acum fac pregatiri de inmormantare. Singurul supravietuitor al tragediei si-a pierdut fratele si cumnatul. Erau. continuă pe Antena3

Dezvaluiri socante dupa tragedia din Neamt. Ce s-a descoperit in interiorul masinii

Autovehiculul implicat in tragedia din Neamt nu ar fi trebuit sa transporte pasageri. Potrivit datelor de la RAR, masina era inregistrata ca autoutilitara cu sase locuri si nu ca mijloc de transport persoane.

Noi detalii halucinante despre accidentul din Neamt. Soferul microbuzului fusese condamnat pentru crima

Au aparut noi informatii cutremuratoare despre tragicul accident din Neamt. Soferul microbuzului mortii fusese condamnat pentru crima in urma cu mai multi ani. El a ucis in strada un barbat si a fost.

Unul dintre cele mai mari angrouri de la marginea Bucurestiului investeste 1 milion de euro pentru a intra in online

Unul dintre cele mai mari parcuri comerciale specializate in produse alimentare si pentru casa, Doraly, anunta o investitie de 1 milion de euro intr-o pltaforma online de tip marketplace unde chiriasii parcului isi vor putea lista produsele pe care le vand in magazinele fizice.

Singurul supravietuitor al tragediei din Neamt, marturii cutremuratoare: Era un pic spart parbrizul si i-am dat un picior. Atunci am putut sa ies

Singurul supravietuitor al tragediei din Neamt si-a pierdut fratele si cumnatul. Sleit de puteri si aproape imobilizat de spaima, singurul supravietuitor al tragediei din Neamt a facut marturisiri.

Noi detalii cutremuratoare date de singurul supravietuitor al tragediei din Neamt. Eu dormeam. in apa m-am trezit

Ionut Virlan, singurul supravietuitor al accidentului tragic din Neamt, soldat cu noua morti, a facut alte marturii socante. A fost o tragedie la care nu ne-am asteptat. Eu in momentul ala.

S-au aflat varstele celor noua persoane decedate in accidentul din Neamt. in microbuz se aflau si minori

Toate cele zece victime ale accidentului cumplit din Neamt au fost gasite. Noua persoane au murit, una singura reusind sa se autoevacueze si sa fie mai apoi transportata la spital. Persoana salvata.

Autoritatile au anuntat cauza probabila a accidentului din Neamt, soldat cu noua victime

Un microbuz cu zece muncitori s-a prabusit in raul Bistrita, judetul Neamt. Sapte persoane au murit, iar doua sunt date disparute. O singura persoana a reusit sa se autoevacueze si sa fie preluata de o.

Singurul supravietuitor al tragediei din Neamt, declaratii cutremuratoare: Toti au murit? Toti? Toti?

Tragedia fara margini in Joia Mare in judetul Neamt! Un microbuz in care se aflau 10 persoane a cazut in raul Bistrita, iar 9 din cele 10 ce se aflau in acesta au murit. Singurul supravietuitor al.

Doliu la Hollywood. Unul dintre cei mai cunoscuti producatori a murit in urma unei indelungi suferinte

Scenaristul si producatorul de televiziune american Steven Bochco, autorul unor serii cult precum NYPD Blue, Hill Street Blues sau LA Law, a decedat la varsta de 74 de ani, in urma unei indelungi.

Singurul supravietuitor al accidentului din Neamt soldat cu noua victime, declaratie cutremuratoare. Toti au murit? Toti? Toti?

Noua persoane si-au pierdut viata in urma accidentului din judetul Neamt. in aceastadimineata, salavatorii au reusit sa recupereze trupurile celor doua persoane date disparute dupa ce microbuzul in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )