Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi detalii halucinante despre accidentul din Neamt. Soferul microbuzului fusese condamnat pentru crima

Antena3 Antena3,
Noi detalii halucinante despre accidentul din Neamt. Soferul microbuzului fusese condamnat pentru crima

Au aparut noi informatii cutremuratoare despre tragicul accident din Neamt. Soferul microbuzului mortii fusese condamnat pentru crima in urma cu mai multi ani. El a ucis in strada un barbat si a fost. continuă pe Antena3

S-au aflat varstele celor noua persoane decedate in accidentul din Neamt. in microbuz se aflau si minori

Toate cele zece victime ale accidentului cumplit din Neamt au fost gasite. Noua persoane au murit, una singura reusind sa se autoevacueze si sa fie mai apoi transportata la spital. Persoana salvata.

Criminalul din Brasov a cerut meniu de post in arest. Noi detalii socante despre crima care a inspaimantat tara

Criminalul din Brasov, care si-a ucis sotia si pe cei doi copii ai sai, ar fi cerut ca in arest sa fie servit cu meniu vegeterian, fiind in perioada postului Pastelui. Conform unor surse citate de.

Noi detalii cutremuratoare date de singurul supravietuitor al tragediei din Neamt. Eu dormeam. in apa m-am trezit

Ionut Virlan, singurul supravietuitor al accidentului tragic din Neamt, soldat cu noua morti, a facut alte marturii socante. A fost o tragedie la care nu ne-am asteptat. Eu in momentul ala.

DETALII SOCANTE despre TRIPLUL OMOR de la Brasov: Suspectul tinea un jurnal SECRET! Ce a scris imediat dupa CRIMA este CUTREMURATOR

Noi detalii socante au iesit la iveala in cazul triplului omor de la Brasov, dupa ce anchetatorii au analizat jurnal detaliat, in care suspectul a scris atat inainte, cat si dupa oribila crima. Jurnalul.

Singurul supravietuitor al tragediei din Neamt, marturii cutremuratoare: Era un pic spart parbrizul si i-am dat un picior. Atunci am putut sa ies

Singurul supravietuitor al tragediei din Neamt si-a pierdut fratele si cumnatul. Sleit de puteri si aproape imobilizat de spaima, singurul supravietuitor al tragediei din Neamt a facut marturisiri.

Tragedia din Neamt. Unul dintre muncitori urma sa devina tata

Opt familii din Neamt isi plang mortii. Se pregateau sa petreaca Sfintele Paste, iar acum fac pregatiri de inmormantare. Singurul supravietuitor al tragediei si-a pierdut fratele si cumnatul. Erau.

Dezvaluiri socante dupa tragedia din Neamt. Ce s-a descoperit in interiorul masinii

Autovehiculul implicat in tragedia din Neamt nu ar fi trebuit sa transporte pasageri. Potrivit datelor de la RAR, masina era inregistrata ca autoutilitara cu sase locuri si nu ca mijloc de transport persoane.

Noi detalii despre accidentul cumplit in care si-au pierdut viata doi tineri. Cine sunt victimele si ce spun martorii

Un sofer inconstient a provocat un accident in care si-au pierdut viata doi tineri, iar alte trei persoane au ajuns la spital. Accidentul s-a petrecut sambata seara, in jurul orei 18. 30, intre Cluj-Napoca si Apahida.

Raed Arafat, despre accidentul cumplit din Neamt: Se cauta trupurile celor doua persoane disparute

Un accident cumplit a avut loc la Neamt, in urma caruia sapte persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost date disparute. O singura persoana a reusit sa se salveze. Microbuzul in care se aflau cele.

Primele imagini cu momentul accidentului din Neamt. Noua persoane au murit

Tragicul accientent de noaptea trecuta in care au murit nouaoameni a fost suprins de o camera de supraveghere. in imaginile cu un puternic impact emotional se poate observa cum soferul microbuzului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )