Libnet.ro
UNICEF

10:15

Tragedia din Timisoara. DSP Timis intra in blocurile afectate de insecticidul cu fosfura de aluminiu: Specialistii vor determina gradul de poluare si radioactivitate din incaperi

B1 B1,
Tragedia din Timisoara. DSP Timis intra in blocurile afectate de insecticidul cu fosfura de aluminiu: Specialistii vor determina gradul de poluare si radioactivitate din incaperi

DSP Timis va intra in imobilele afectate de folosirea insecticidului, care a ucis trei persoane intr-un bloc din Timisoara, si sa determine gradul de poluare si radioactivitate al aerului din incaperi, potrivit. continuă pe B1

Tragedia din Timisoara: Alte 5 persoane din blocul in care au murit 3 oameni, in urma deratizarii, duse la spital dupa ce au anuntat la 112 ca se simt rau

Alte cinci persoane, intre care trei copii, care locuiau in blocul din Timisoara unde trei oameni au murit in urma deratizarii au ajuns la spital miercuri, dupa ce au sunat la 112 si au anuntat ca se simt rau, potrivit Timis Online.

Barbatul care si-a pierdut familia in tragedia din Timisoara, marturisiri cutremuratoare. Ce i-au spus medicii despre sotia sa

Barbatul care si-a pierdut sotia si copilul de doar trei ani dupa deratizarea din blocul din Timisoara a povestit momentele de groaza prin care a trecut. Timisoreanul a povestit ca sambata dimineata,.

Tragedia din Timisoara: Persoanele din cel de-al doilea bloc evacuat pot intra in locuinte

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Timis anunta ca s-a dispus permiterea accesului persoanelor in locuintele din imobilul de pe strada Vaida Voievod, deoarece nu au mai fost identificate substante toxice in urma masuratorilor efectuate de catre echipele CBRN. Acesta fusese evacuat preventiv luni seara, dupa ce intr-unul dintre apartamente s-ar fi facut lucrari de dezinsectie si deratizare cu aceeasi firma care a facut actiunea si in imobilul in care trei persoane au murit si alte cateva zeci au ajuns la spital.

Familie din Capitala, la un pas de tragedia din Timisoara! Un copil de 3 ani si mama acestuia s-au intoxicat cu substante folosite in deratizare

O familie din Capitala a intrat in panica dupa ce cazul din Timisoara, in urma caruia 3 persoane au murit din cauza efectuarii unei deratizari intr-un bloc si alte 9 persoane au fost ranite. Mai mult sau mai.

Dan Negru: Cunosc bine locul tragediei din Timisoara. Locul e plin de ghetouri!

Dan Negru scrie, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca tragedia din Timisoara s-a petrecut intr-o zona plina cu ghetouri a orasului, nu departe de centru,de aici si nevoia oamenilor de deratizare la.

Sefa DSP Timis, despre firma care a facut deratizarea: Nu am efectuat niciun control la sediul acestei firme. Ea functioneaza pe baza declaratiei pe propria raspundere, fiind autorizata de DSV (VIDEO)

Cornelia Cismas-Malac, director DSP Timis, a declarat, pentru B1 TV, ca institutia pe care o conduce nu a efectuat niciun control la firma care s-a ocupat de deratizarea in blocul in care au murit trei oameni.

Seful ISU Timis, amanunte despre tragedia din Timisoara, in direct pe B1 TV: Se fac cercetari la fata locului, chiar in aceste clipe Acolo se afla si un procuror, care a preluat ancheta (VIDEO)

Autoritatile cerceteaza, luni seara, toate spatiile blocului din Timisoara, unde trei persoane au fost gasite decedate in urma unei deratizari, a anuntat, in direct pe B1 TV, Lucian Mihoc, seful ISU Timis,.

Noi informatii despre tragedia din Timisoara: 32 de persoane sunt internate. DSP nu a verificat niciodata firma care a facut deratizarea

Autoritatile aduc noi informatii despre tragedia produsa intr-un bloc din Timisoara, acolo unde doi copii si mama unuia dintre ei au murit, dupa ce in imobil a fost facuta deratizarea si dezinsectia.

UPDATE Patronul firmei care a facut dezinsectia intr-un bloc din Timisoara unde au murit doi copii si mama unuia dintre ei a fost retinut 28 de persoane sunt spitalizate

Patronul firmei care a facut deratizarile in cele doua blocuri evacuate in Timisoara a fost retinut pentru 24 de ore. Trei persoane - un bebelus de 10 zile, un copil de 3 ani si mama acestuia din urma - au murit, iar alti 16 copii si 12 adulti sunt internati in prezent. Toate aceste persoane locuiau in acelasi bloc, iar luni seara un al doilea imobil in care firma a facut dezinsectie si deratizare a fost evacuat, preventiv. Ce substanta i-ar fi ucis pe cei 3 oameni din blocul din Timisoara in care s-a facut deratizareOra 8:40: Rezultatele probelor de apa analizate in laborator indica faptul ca din punct de vedere fizico - chimic, apa este potabila in blocul de locuinte. Ora 8:35: 16 copii si 12 adulti care locuiau in blocul din Timisoara, toti in stare stabila, sunt internati marti dimineata, anunta Ministerul Sanatatii.

Cristian Tudor Popescu, reactie furibunda dupa tragedia din blocul mortii din Timisoara: Suntem un soi de sobolani!

Gazetarul si scriitorul Cristian Tudor Popescu a reactionat vehement la tragedia petrecuta intr-un bloc din Timisoara. Mi-a foarte mult verbul folosit de insul de la Ambulanta: .

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )