Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tragedia de la liceul din Parkland putea fi evitata

România Liberă România Liberă,
Tragedia de la liceul din Parkland putea fi evitata

Carnagiul petrecut miercuri la Liceul Douglas din Parkland, Florida, soldat cu 17 morti si peste 50 . continuă pe România Liberă

Fostii colegi ai atacatorului de la liceul din Florida spun ca au prevazut ca va face un gest extrem. Profesorii fusesera avertizati dupa ce i-au fost gasite gloante in ghiozdan

Fostii colegi de scoala ai atacatorului de la Liceul Douglas High School din Florida, soldat cu 17 morti, Nikolas Cruz, in varsta de 19 ani, au spus ca toata lumea a prezis ca ar putea face ceva asemanator cu ce s-a intamplat miercuri dupa-amiaza si ca unii dintre copii se temeau de el, scrie The Guardian, citat de news. ro.

Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Nikolas Cruz este un adolescent de 19 ani a deschis focul intr-un liceu din Florida si a ucis 17 elevi. Tanarul era icunoscut de elevii liceului, deoarece a facut adesea amenintarii si afirmatii care.

Marturiile supravietuitorilor atacului de la liceul din Florida. Am auzit trei focuri de arma, apoi - VIDEO

Mii de elevi si profesori au trait un cosmar, dupa ce un tanar de 19 ani a deschis focul la o unitate de invatamant din Florida, soldat cu 17 morti. Oamenii au povestit ca au auzit focurile de arma si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )