Libnet.ro
UNICEF

18:30

Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Antena3 Antena3,
Cine este autorul atacului de la liceul din Florida. Era instabil. Vorbea intotdeauna despre lucruri nebunesti

Nikolas Cruz este un adolescent de 19 ani a deschis focul intr-un liceu din Florida si a ucis 17 elevi. Tanarul era icunoscut de elevii liceului, deoarece a facut adesea amenintarii si afirmatii care. continuă pe Antena3

Marturiile supravietuitorilor atacului de la liceul din Florida. Am auzit trei focuri de arma, apoi - VIDEO

Mii de elevi si profesori au trait un cosmar, dupa ce un tanar de 19 ani a deschis focul la o unitate de invatamant din Florida, soldat cu 17 morti. Oamenii au povestit ca au auzit focurile de arma si.

Fostii colegi ai atacatorului de la liceul din Florida spun ca au prevazut ca va face un gest extrem. Profesorii fusesera avertizati dupa ce i-au fost gasite gloante in ghiozdan

Fostii colegi de scoala ai atacatorului de la Liceul Douglas High School din Florida, soldat cu 17 morti, Nikolas Cruz, in varsta de 19 ani, au spus ca toata lumea a prezis ca ar putea face ceva asemanator cu ce s-a intamplat miercuri dupa-amiaza si ca unii dintre copii se temeau de el, scrie The Guardian, citat de news. ro.

Marturii SOCANTE despre autorul atacului de la scoala din Florida: Multi oameni spuneau ca el...

La cateva ore dupa ataculsangeros comis intr-o scoala din statul american Florida, ies la iveala date socante despre atacator. 17 oameni au murit si alti 20 au fost raniti dupa ce un fost elev al.

Cine este tanarul care a ucis 17 oameni in Florida

Un tanar cu probleme de 19 ani a ucis 17 persoane la o scoala din Florida. Este cel de-al doilea incident armat ca gravitate ce a avut loc in campusul unei scoli din SUA. Suspectul, Nikolas Cruz, a fost arestat.

Mesajele pe care elevii liceului din Florida le-au trimis apropiatilor in timpul atentatului. Toata lumea a fost cu ochii in lacrimi cand le-a citit

In timpul atentatului din incinta liceului din Florida, elevii ingroziti au fugit si au trimis sute de mesaje celor dragi, prin care cereau ajutorul sau isi luau ramas-bun. Suntem intr-un adevarat cod.

Donald Trump EVITA subiectul ARMELOR DE FOC dupa TRAGEDIA din Florida

Donald Trump a incercat deturnarea dezbaterii pe tema armelor de foc, promitand sa atace tulburarile mentale dupa tragedia din Florida. Trump a anuntat ca se va duce la Parkland, unde un tanar in varsta.

Donald Trump, dupa atacul armat din Florida: Intentionez sa ma intalnesc cu familiile si cu autoritatile locale

Presedintele american Donald Trump a anuntat joi ca va merge in Parkland, unde un tanar de 19 ani a impuscat mortal 17 persoane la un liceu din Florida, relateaza AFP si Reuters. Intentionez sa merg in P.

SUA: Donald Trump se va adresa tarii, dupa atacul armat din Florida soldat cu 17 morti

Presedintele american Donald Trump se va adresa tarii in cursul zilei de joi, dupa atacul armat in care 17 persoane au fost ucise, miercuri, la un liceu din Florida, unul dintre cele mai sangeroase atacuri armate comise in SUA in ultimul sfert de secol, scrie AFP.

Cine este domnisoara care il consiliaza pe Tudorel Toader in decizia privind Kovesi. S-a remarcat ca o fana a lui Adrian Nastase (FOTO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, are o decizie foarte importanta de facut, decizie asupra careia este exercitata multa presiune din partea PSD. Acesta este cea privind pastrarea sau revocarea Laurei Codruta.

Tragedia de la liceul din Parkland putea fi evitata

Carnagiul petrecut miercuri la Liceul Douglas din Parkland, Florida, soldat cu 17 morti si peste 50 .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )