Libnet.ro
UNICEF

15:30

TRAGEDIA momentului in ITALIA: Cel putin 10 MUNCITORI SEZONIERI au murit intr-un accident CUMPLIT! Detalii de ULTIMA ORA

B1 B1,
TRAGEDIA momentului in ITALIA: Cel putin 10 MUNCITORI SEZONIERI au murit intr-un accident CUMPLIT! Detalii de ULTIMA ORA

Tragedie in Italia! Cel putin zece muncitori sezonieri au murit in urma unui accident rutier produs luni in sudul Italiei. Un microbuz cu numere de inmatriculare bulgare s-a lovit cu un TIR, in localitatea. continuă pe B1

Zece muncitori sezonieri, morti intr-un accident rutier produs in sudul Italiei

Zece muncitori sezonieri au murit in urma unui accident rutier produs luni in sudul Italiei, iformeaza site-ul agentiei ANSA. Un microbuz cu numere de inmatriculare bulgare s-a lovit cu un TIR, luni, pe Drumul na.

Un elicopter s-a prabusit in Siberia. Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata, aparatul de zbor a ars

Cel putin 18 oameni si-au pierdut viata dupa ce un elicopter s-a prabusit in Siberia, Rusia. in tragedia aviatica a fost implicat un elicopter model Mi-8, operat de UTAIR, care transporta muncitori in.

Liviu Dragnea: Fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca in urma aplicarii noii legi a pensiilor, care va fi pusa saptamana viitoare in dezbatere publica, fiecare pensie va fi cel putin dublata in 2021. Noua.

Cel putin 82 de morti si sute de raniti in cutremurul din Indonezia, a carui magnitudine a fost revizuita la 6,9

Cel putin 82 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,9 care a zguduit duminica Insula indoneziana turistica Lombok sud), au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP.

Cel putin 91 de morti si sute de raniti in cutremurul din Indonezia, a carui magnitudine a fost revizuita la 6,9

Cel putin 91 de persoane au murit, iar alte sute au fost ranite in seismul cu magnitudinea 6,9 care a zguduit duminica Insula indoneziana turistica Lombok sud), au anuntat luni autoritatile, relateaza AFP.

Cel putin zeceoameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului. O secunda conteaza pentru a va salva viata!

Cel putin zece oameni au murit inecati pe litoral, de la inceputul sezonului, iar multi dintre ei nu au respectat semnificatia steagului rosu arborat pe plaja sau indicatiile salvamarilor. Din fericire, in.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )