Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAGEDIE in Buzau! S-a stins din viata in incendiul care i-a cuprins casa. Este vorba chiar de...

B1 B1,
TRAGEDIE in Buzau! S-a stins din viata in incendiul care i-a cuprins casa. Este vorba chiar de...

O femeie din Buzau, in varsta de 62 de ani, a murit dupa ce un incendiu i-a cuprins casa. Un vecin a vazut fumul si a sunat la pompieri. Autoritatile au intervenit imediat cu doua masini, insa pentru. continuă pe B1

Doliu in lumea artistica! O legendara actrita si cantareata s-a stins din viata la 97 de ani

Doliu in lumea artistica! Legendara actrita si cantareata Carol Channing s-a stins din viata in cursul zilei de marti, la varsta de 97 de ani, in casa ei din Rancho Mirage, California, din cauze.

Un cunoscut om de afaceri din Romania s-a stins din viata. Era si sponsorul unei echipe de fotbal

Un cunoscut om de afaceri din judetul Botosani s-a stins din viata, duminica, la varsta de 68 de ani. Este vorba de patronul care detine o echipa de fotbal si o retea de magazine, scrie.

Igor Dodon, despre Mihai Eminescu: S-a nascut moldovean. A plecat din viata n Romnia

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, insista ca Mihai Eminescu este moldovean. S-a nascut moldovean, in Moldova. A plecat din viata in Romania, a afirmat Dodon. El a marturisit ca in studentie a fost pe punctul de a traduce in limba franceza Luceafarul lui Eminescu, scrie ziarulnational. md.

TRAGEDIE! Trei copii s-au stins din viata dupa ce au ramas BLOCATI intr-un congelator. Cum a fost posibil...

Trei copii din Florida, in varsta de un an, patru si sase ani, s-au stins din viata dupa ce s-au blocat intr-un congelator. Mai precis, cei mici se jucau afara si au urcat in lada frigorifica ce fusese l.

TRAGEDIE URIASA in familia marelui ACTOR Florin Zamfirescu! A MURIT ...

Din pacate, marele actorFlorin Zamfirescu si familia sa sunt in doliu! Mama lui, Tanti Zizi, in varsta de 93 de ani s-a stins din viata. Amicii i-au transmis condoleante lui Zamfirescu,.

DOLIU! Directorul general administrativ al Universitatii Bucuresti s-a stins din viata la doar 40 de ani

Directorul general administrativ al Universitatii Bucuresti, Adrian Albu, s-a stins din viata la varsta de 40 ani. Anuntul a fost facut de Universitatea Bucuresti, instituutie pe care acesta o conducea din.

DOLIU! Amiralul Emil Cico Dumitrescu s-a stins din viata

Amiralul Emil Cico Dumitrescu, acuzat de crime impotriva umanitatii in Dosarul Revolutiei, s-a stins din viata, joi, la varsta de 84 de ani. Acesta a murit chiar de ziua sa, scrie.

Am facut avort la aproape cinci luni si nu regret. A fost cea mai buna decizie din viata. Cand am ajuns acasa, tatal copilului si-a pus capul pe burta mea si a zis

Avortul este o decizie extrem de grea pe care o femeie o poate lua. Multe sunt judecate pentru acest gest groaznic, in timp ce alte mamici sunt alaturi de cele care nu vor sa aduca pe lume un copil handicapat.

Amiralul Emil Cico Dumitrescu a incetat din viata chiar de ziua sa

Amiralul Emil Cico Dumitrescu a murit, joi, la varsta de 84 de ani, chiar de ziua sa, desi, dupa cum declara la un moment dat, isi dorea sa traiasca 120 de ani. Potrivit surselor din anturajul familiei, su.

Igor Dodon, despre Eminescu: S-a nascut moldovean, a plecat din viata in Romania

Presedintele prorus al Republicii Moldova, Igor Dodon, promotor al moldovenismului, teorie potrivit careia actuala republica ar fi urmasa directa si succesoarea vechii tari a Moldovei din epoca medievala, a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )