Libnet.ro
UNICEF

18:00

Cel mai periculos interlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme

Antena3 Antena3,
Cel mai periculos interlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme

Cel mai periculos inrerlop a fost scos din inchisoare cu opt ani mai devreme. Liderul gruparii care a furat arme din unitatea militara de la Ciorogarla, Eugen Preda, a fost eliberat conditionat. continuă pe Antena3

CEL MAI TARE PAZNIC de scoala din BUCURESTI! Cum ii intampina pe elevi in fiecare zi. A devenit VEDETA pe Internet! (VIDEO)

Paznicul scolii 308 din Bucuresti a devenit o adevarata vedeta pe Facebook, dupa ce un clip postat de un parinte a fost vazut de doua milioane de ori. Alexandru Sandulescu a fost impresionat de modul.

Simona Halep, numarul 1 mondial, face bilantul anului 2017: A fost de departe cel mai bun an, dar...

Jucatoarea Simona Halep, locul 1 WTA, a declarat, miercuri, ca 2017 a fost cel mai bun an al sau. A fost cel mai bun an de departe, dar si cel mai greu, cu momente emotionale dificile. Au fost insa.

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversatele planuri de reformare a justitiei (FOTO)

Cel mai puternic politician din Polonia a fost surprins citind o carte despre pisici chiar in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, noteaza politico. eu. Jaroslaw.

Cel mai puternic politician din Polonia citea o carte despre pisici in Parlament, in timp ce colegii lui dezbateau controversata reforma a justitiei

Jaroslaw Kaczynski, cel mai puternic politician din Polonia, a starnit din nou valva dupa ce, vineri, in timpul sedintei parlamentare in care se discuta despre reforma justitiei, a fost surprins in forul legislativ citind o carte despre pisici, relateaza Politico. eu si Deutsche Welle.

Tribunalul Cluj: Monica Iacob Ridzi iese miercuri din inchisoare

Fostul ministru al Tineretului Monica Iacob Ridzi, incarcerat la Gherla pentru fapte de coruptie, iese miercuri din inchisoare, anticipat, anunta Actual de Cluj.

Gabriel Liiceanu: Vorbind despre prostie te pui in afara ei - esti cel mai mare prost

Filosoful Gabriel Liiceanu considera ca a vorbi despre prostie si a te pune astfel in afara sferei acesteia te face sa devii automat cel mai mare prost, iar orice om care isi depaseste mica lui bucatica de stiinta intra imediat pe terenul prostiei, noteaza Agerpres.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru sex? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Care este cel mai POTRIVIT moment pentru AMOR? Sigur NU stiai! E dovedit STIINTIFIC! Ai incercat pana acum?!

Cu siguranta te-ai gandit pana acum ca cel mai potrivit moment pentru a face sex este chiar seara, inainte de culcare. GRESIT! Un studiu dovedeste ca cel mai bun moment sa faci dragoste cu.

Raluca Turcan:PSD ramane cel mai mare dusman al democratiei

Liderul deputatilor PNL, Raluca Turcan, a declarat ca PSD ramane in mod evident cel mai mare dusman al democratiei si la fel de intolerant cu libertatea de exprimare ca in anii 90. Ea spune ca este limpede pentru toata tara ca liderii actualei coalitii de guvernare alearga intr-o directie opusa Romaniei.

Maria Grapini, votata europarlamentarul cel mai reprezentativ

Cititorii ziarului BURSA au votat-o pe umanista Maria Grapini drept cel mai reprezentativ europarlamentar, in cadrul votului organizat pe site-ul www. bursa. ro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2739 seconds )