Libnet.ro
UNICEF

15:15

TRAGEDIE! Un mare campion s-a stins din viata dupa ce a fost lovit de o masina

B1 B1,
TRAGEDIE! Un mare campion s-a stins din viata dupa ce a fost lovit de o masina

Fostul boxer german Graciano Rocchigiani, care a fost campion mondial la profesionisti, s-a stins din viata, la varsta de 54 de ani, marti dimineata, in Italia, dupa ce a fost lovit de o masina cand mergea pe. continuă pe B1

TRAGEDIE! Un mare campion s-a stins din viata dupa ce a fost lovit de o masina (FOTO)

Fostul boxer german Graciano Rocchigiani, care a fost campion mondial la profesionisti, s-a stins din viata, la varsta de 54 de ani, marti dimineata, in Italia, dupa ce a fost lovit de o masina cand mergea pe.

TRAGEDIE! Un cunoscut model s-a stins din viata intr-un CUMPLIT accident (FOTO)

Un model de la cursele de Formula 1, Kate Woodcock, in varsta de 30 de ani, s-a stins din viata intr-un accident rutier petrecut in apropierea locuintei sale. Aceasta a pierdut controlul masinii pe Chester.

Doliu in teatrul romanesc! O celebra actrita s-a stins din viata (FOTO)

Actrita Oltita Chirila s-a stins din viata la varsta de 51 de ani. Dupa moartea lui Jean Constantin, in urma cu opt ani, Oltita Chirila s-a retras din activitatea din Romania si a plecat in Statele.

Veste - soc in lumea divertismentului! Un prezentator tv s-a stins din viata

Prezentatorul tv Geoffrey Hayes, care a lucrat pentru o emisiune dedicata copiilor, a murit la varsta de 76 de ani. Vestea trista a fost data de managerul acestuia, Phil Dale. Hayes a murit in spital,.

Doliu in teatrul romanesc! O cunoscuta actrita s-a stins din viata. A jucat doua decenii alaturi de Jean Constantin

Oltita Chirila a murit. Una dintre cele mai frumoase actrite pe care le-a avut teatrul romanesc de revista a trecut in nefiinta. Ca un blestem, starea sanatatii artistei, s-a agravat la prima sa.

Unul dintre cei mai importanti chitaristi din istorie s-a stins din viata

Otis Rush, chitarist si cantaret de blues, a carui influenta a fost resimtita mai ales in genul rocknroll, a decedat sambata la varsta de 83 de ani, relateaza AFP care citeaza un anunt publicat de.

TRAGEDIE! O legenda a muzicii a murit (FOTO)

Trompetistul si percutionistul newyorkez Jerry Gonzalez s-a stins din viata, luni, la varsta de 69 de ani. Acesta a murit intr-un incendiu declansat duminica noapte la locuinta sa din Madrid. Incendiul.

Dupa moartea Ionelei Prodan, o noua veste trista zguduie mult incercata familie: Din pacate este vorba despre iubitul regretatei soliste...

A trecut mai bine de cinci luni de cand Ionela Prodan, s-a stins din viata, la varsta de 70 de ani, dupa o crunta lupta cu cancerul la pancreas. Artista a fost plansa cu lacrimi amare de fiicele sale,.

Fiica mea si-a cumparat un sandwich din aeroport. Dupa cateva minute, i-am dat-o pe mama ei la telefon ca sa-i spuna ca va muri

Tatal unei fete care a murit dupa ce a mancat un sandwich intr-un restaurant Pret A Manger dintr-un aeroport a povestit momentul in care a trebuit sa-si sune sotia pentru a o anunta ca fiica lor va.

Masinile DIESEL, interzise OFICIAL: Cat mai poti circula in marile orase din Romania, dupa decizia Comisiei Europene...

Masinile diesel au zilele numarate! Anuntul vine chiar din partea Comisiei Europene. S-a terminat cu autovehiculele diesel. Cred ca in cativa ani acestea vor disparea complet. Este o tehnologie care.

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )