Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tragedie in Marea Neagra. Cel putin 15 imigranti care se indreptau spre tara noastra s-au inecat

Antena3 Antena3,
Tragedie in Marea Neagra. Cel putin 15 imigranti care se indreptau spre tara noastra s-au inecat

Cel putin 15 imigranti s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti dupa ce ambarcatiunea cu care sperau sa ajunga in Romania s-a scufundat in Marea Neagra, in largul Turciei, a. continuă pe Antena3

Cel putin 15 imigranti care ar fi trebuit sa ajunga in Romania s-au inecat in Marea Neagra. Alte 15 persoane sunt, in continuare, cautate

Cel putin 15 imigranti s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti dupa ce ambarcatiune cu care ar fi trebuit sa ajunga in Romania s-a scufundat in Marea Neagra, in largul Turciei, a anuntat Paza de Coasta turca.

TRAGEDIE in Marea Neagra. 15 oameni AU MURIT!

Cel putin 15 imigranti s-au inecat, iar alti 15 sunt dati disparuti dupa ce ambarcatiunea cu care sperau sa ajunga in Romania s-a scufundat in Marea Neagra, in largul Turciei, a.

O ambarcatiune cu migranti s-a scufundat in Marea Neagra. Cel putin patru morti si 20 de disparuti, in urma incidentului

O ambarcatiune care transporta migranti s-a scufundat de pe coasta turca a Marii Negre, vineri dimineata. Patru persoane si-au pierdut viata si 20 sunt disparute, a transmis Garda de coasta a.

Noua ruta ingrijoreaza Europa: 475 de imigranti au ajuns intr-o singura luna in Romania prin Marea Neagra

Garda de Coasta a anuntat ca cel putin 475 de imigranti extracomunitari au ajuns in Romania in ultima luna, prin Marea Neagra, potrivit Reuters. Printre imigranti fac parte iranieni si.

Epavele din Marea Neagra ascund istoria imperiilor care au dominat lumea

Cateva zeci deepave au fost descoperite de oameni de stiinta in Marea Neagra. Imaginile surprinse cu cele mai recente tehnici de imagistica sunt uimitoare. Cautarea epavelor a fost condusa de o echipa compusa din oameni de Universitatea Southampton din Marea Britanie si Black Sea Maritime Archaeology Project. impreuna au descoperit peste 60 de nave, care [].

Patru persoane au murit, iar alte 20 sunt date disparute, dupa naufragiul unui vas cu migranti in Marea Neagra

Patru persoane au murit, iar alte 20 sunt date disparute de autoritati, dupa naufragiul unui vas care transporta migranti in Marea Neagra, in largul coastei turce, a anuntat agentia proguvernamentala Anadolu, citata de AFP.

4 morti si 20 de disparuti, dupa ce o nava cu migranti a naufragiat in Marea Neagra, in largul Turciei

Patru persoane au murit si pana la 20 sunt cautate de autoritati vineri, dupa naufragiul unei unei nave care transporta migranti in Marea Neagra, in largul coastelor Turciei, a anuntat agentia turca proguvernamentala Anadolu, citata de AFP.

De la pasoptisti la comunisti - istoria de 130 de ani a Canalului Dunare-Marea Neagra

Realizarea unui canal care sa lege Dunarea de Marea Neagra, de la Cernavoda la Constanta, a fost o preocupare constanta a unor ingineri, oameni politici si economisti romani, incepand cu mijlocul secolului XIX. De fiecare data se intocmeau planuri si schite, insa proiectele ramaneau doar pe hartie din lipsa unei vointe politice, a banilor sau a izbucnirii razboiului.

Cimitir de epave descoperit intamplator in Marea Neagra

O echipa de cercetatori britanici a descoperit aproximativ 60 de epave in Marea Neagra. Epavele din acest cimitir dateaza din secolul al V-lea i. Hr. pana secolul XIX,.

Un militar roman, ranit in timpul unui exercitiu de antrenament in Marea Neagra

Un militar roman a fost ranit, joi, in timp ce incerca sa coboare dintr-un elicopter, pe o franghie, in timpul unui exercitiu la Marea Neagra. Potrivit surselor oficiale, militarul s-a dezechilibrat si a cazut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )