Libnet.ro
UNICEF

16:01

Epavele din Marea Neagra ascund istoria imperiilor care au dominat lumea

Playtech Playtech,
Epavele din Marea Neagra ascund istoria imperiilor care au dominat lumea

Cateva zeci deepave au fost descoperite de oameni de stiinta in Marea Neagra. Imaginile surprinse cu cele mai recente tehnici de imagistica sunt uimitoare. Cautarea epavelor a fost condusa de o echipa compusa din oameni de Universitatea Southampton din Marea Britanie si Black Sea Maritime Archaeology Project. impreuna au descoperit peste 60 de nave, care []. continuă pe Playtech

De la pasoptisti la comunisti - istoria de 130 de ani a Canalului Dunare-Marea Neagra

Realizarea unui canal care sa lege Dunarea de Marea Neagra, de la Cernavoda la Constanta, a fost o preocupare constanta a unor ingineri, oameni politici si economisti romani, incepand cu mijlocul secolului XIX. De fiecare data se intocmeau planuri si schite, insa proiectele ramaneau doar pe hartie din lipsa unei vointe politice, a banilor sau a izbucnirii razboiului.

Pericolul migratiei pe Marea Neagra, intre realitate si manipulare. Ce sistem special foloseste Garda de Coasta pentru a detecta tot ce misca

Conform datelor oficiale ale Garzii de Coasta, incepand cu data de 13 august 2017 s-a reactivat migratia pe Marea Neagra. in numai o luna politistii au depistat 482 de persoane care incercau sa intre pe mare ilegal in Romania. Cu toate acestea, analistii spun ca fenomenul nu este unul ingrijorator.

Un militar roman, ranit in timpul unui exercitiu de antrenament in Marea Neagra

Un militar roman a fost ranit, joi, in timp ce incerca sa coboare dintr-un elicopter, pe o franghie, in timpul unui exercitiu la Marea Neagra. Potrivit surselor oficiale, militarul s-a dezechilibrat si a cazut.

Cimitir de epave, vechi de 2.500 de ani, descoperit in Marea Neagra

Aproximativ 60 de epave au fost descoperite in Marea Neagra de o echipa de cercetatori britanici. Navele, conservate incredibil de bine, dateaza inca din perioada bizantina. Se pot rescrie, spun specialistii, 2. 500 de ani de istorie a navigatiei.

Noua ruta ingrijoreaza Europa: 475 de imigranti au ajuns intr-o singura luna in Romania prin Marea Neagra

Garda de Coasta a anuntat ca cel putin 475 de imigranti extracomunitari au ajuns in Romania in ultima luna, prin Marea Neagra, potrivit Reuters. Printre imigranti fac parte iranieni si.

Politia de frontiera: Trei persoane, arestate pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra

Politia de Frontiera anunta ca trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile.

OMV Petrom a inceput o noua campanie de foraj in Marea Neagra

OMV Petrom simbol bursier SNP) anunta demararea unei noi campanii de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria.

Trei straini au fost arestati preventiv pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, spre Romania

Trei barbati cercetati pentru calauzirea a 154 de migranti pe Marea Neagra, un turc, un irakian si un iranian, au fost arestati preventiv pentru 30 de zile, a anuntat, luni, Garda de Coasta din Constanta.

OMV Petrom va incepe noi foraje in Marea Neagra

Compania Petrom, cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, va demara o noua campanie de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria.

OMV Petrom a inceput o noua campanie de foraj in Marea Neagra

OMV Petrom a anuntat luni demararea unei noi campanii de foraj in Marea Neagra, in apele de mica adancime din cadrul blocului Istria. In cadrul acestei campanii vor fi forate patru sonde noi: trei sonde in zacaminte existente si o sonda de explorare, informeaza compania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )