Libnet.ro
UNICEF

12:45

TRAGEDIE! A murit dupa ce a participat la un semimaraton

B1 B1,
TRAGEDIE! A murit dupa ce a participat la un semimaraton

Uh alergator s-a stins din viata, duminica, dupa ce a participat la semimaratonul Cardiff. NUNTA ANULUI iN ROMANIA! SIMONA HALEP A FOST DATA DE GOL! ALESUL ESTE CELEBRUL MILIONAR Anuntul a fost facut. continuă pe B1

Un alergator a murit dupa ce a participat la semimaratonul Cardiff

Uh alergator a murit, duminica, dupa ce a participat la semimaratonul Cardiff, au anuntat organizatorii competitiei, potrivit bbc. com.

UPDATE Doi participanti la Maratonul Piatra Craiului au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Barbatul care a cazut intr-o rapa la Maratonul Piatra Craiului si a fost gasit cu fracturi la picioare a murit, dupa ce starea lui s-a agravat si a intrat in stop cardio respirator, in timp ce era trasportat la spital, informeaza Mediafax. O alta sportiva care participa la acelasi maraton a murit dupa ce a cazut in aceeasi rapa.

Caz socant in Capitala. O tanara de 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul 10 al unui bloc

Caz socant, miercuri noapte un Capitala. O tanara de aproximativ 25 de ani a murit dupa ce a cazut de la etajul zece al unui bloc din Sectorul 6. Martori la scena cumplita au fost cativa oameni care.

Tragedie la Maratonul Pietrei Craiului. Doi maratonisti au murit dupa ce au cazut intr-o rapa

Tragedie fara margini la Maratonul Pietrei Craiului. Doi sportivi inscrisi in competitie au cazut intr-o rapa in zona Dambovicioara din judetul Arges. Salvamontistii au intervenit imediat pentru salvarea.

Tragedie in Hunedoara. Doi oameni au murit dupa ce un microbuz cu pasageri s-a izbit de un TIR

Doi oameni au murit in aceasta dimineata intr-un accident rutier petrecut in localitatea Bacia din judetul Hunedoara. Un microbuz cu pasageri a intrat pe contrasens si s-a izbit frontal cu un TIR care.

Tragedie in Dolj. Un tanar de 18 ani a murit dupa ce masina in care se afla a intrat intr-un stalp

Un tanar de 18 ani a murit, in noaptea de joi spre vineri, dupa ce autoturismul in care se afla, condus de un sofer de 20 de ani, din Tatomiresti, judetul Dolj, a intrat intr-un stalp de sustinere a retelei.

Accident cumplit in Timis. Doua persoane au murit dupa ce masina in care se aflau s-a izbit puternic de un copac

Doua persoane au murit si una a fost grav ranita in urma unui accident rutier petrecut pe DN 6, Timisoara Sannicolau Mare. Un grav accident de circulatie a avut loc sambata seara pe drumul care leaga.

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )