Libnet.ro
UNICEF

07:15

Tragedie pentru fanii Star Wars! Cel mai iubit dintre actori A MURIT. Este o DRAMA FARA PRECEDENT (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie pentru fanii Star Wars! Cel mai iubit dintre actori A MURIT. Este o DRAMA FARA PRECEDENT (VIDEO)

Actorul Peter Mayhew, cunoscut in special pentrurolul sau din Star Wars, in trilogia cu acelasi nume, cand l-a interpretat pe Chewbacca, a murit. continuă pe B1

Avengers: Endgame ar putea deveni cel mai bun film: unde e in topul IMDb

Avengers: Endgame are mari sanse sa devina cel mai profitabil film din toate timpurile. in acelasi timp insa, se pare ca a multumit criticii si fanii. La mai putin de o saptamana dupa.

Jean-Claude Juncker afirma ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban

Presedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a declarat joi ca are cel mai mare respect pentru Viktor Orban, premierul ungar, abordand un ton amiabil fata de Ungariei, scrie Mediafax, citand site-ul agentiei Dpa.

Liderul opozitiei, Juan Guaido, cheama venezuelenii la cel mai mare protest, pentru a-l inlatura pe presedintele Maduro

Juan Guaido, autoproclamat presedinte al Venezuelei, recunoscut de peste 50 de state, i-a chemat pe sustinatorii lui la cel mai mare protest, miercuri, in incercarea de a-l inlatura pe Nicolas Maduro.

Mattia Montini, cel mai bun marcator in 2019

Atacantul italian Mattia Montini este cel mai bun marcator din Liga 1 Betano in acest an calendaristic.

Cel mai bun roman

Imediat dupa ce am terminat de citit romanul ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, de Alina Nelega* Editura Polirom, 2019), mi-am spus: Este cel mai bun roman romanesc pe care l-am citit in ultimii 30 de ani!.

LOTO. Era ziua lui de nastere cand si-a dat seama ca a primit cel mai tare cadou posibil. A castigat o avere la loterie

Era ziua lui de nastere, cand a realizat ca a primit cel mai tare si neasteptat cadou posibil: a castigat o avere la loterie. Barbatul din Carolina de Sud a luat jackpotul la loterie in valo.

Ion Tiriac e cel mai bogat roman: cat de prost o duce la nivel global, conform Forbes

Forbes a publicat cel mai recent clasament al miliardarilor de pe mapamond, iar Romania este inclusa prin intermediul lui Ion Tiriac. Acesta ocupa insa o pozitie destul de rusinoasa in topul global. Publicatia Forbes continua sa fie relevanta la nivel global datorita unui clasament anual al celor mai bogati oameni din lume. Efortul din spatele [] .

Ghita Muresan, intr-un video de senzatie: romanul gigant foloseste cel mai mare iPhone

Gheorghe Ghita Muresan detine recordul de cel mai inalt jucator din istoria NBA. Totodata, e unul dintre cei mai inalti romani. in acest video, el a folosit un iPhone Xs Max, cel mai.

SONDAJ: La alegerile pentru Parlamentul European din 26 mai 2019, cu cine veti vota?

In cel mai recent sondaj de pe Antena3. ro v-am intrebat daca veti merge la vot la urmatoarele alegeri europene. Peste 75% dintre dumneavoastra au raspuns afirmativ 3850 de voturi), in timp ce 20,76% au spus c.

Cel mai bine vandut telefon este un iPhone, dar nu e cel la care te asteptai

Firma de analiza Counterpoint si-a publicat topul celor mai bine vandute telefoane din lume si a facut un raport detaliat si pentru piata din China. Apple are motive importante de bucurie in.

ştiri de la B1

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )