Libnet.ro
UNICEF

21:45

Tragedie! S-a RUPT cel mai mare baraj: Zeci de MORTI si sute de persoane disparute. 5 MILIARDE de metri cubi de apa, deversate (VIDEO)

B1 B1,
Tragedie! S-a RUPT cel mai mare baraj: Zeci de MORTI si sute de persoane disparute. 5 MILIARDE de metri cubi de apa, deversate (VIDEO)

Un baraj hidroenergetic din Laos s-a prabusit, deversand cinci miliarde de metri cubi de apa in zona adiacenta. in urma catastrofei sute de persoane sunt date disparute si multi oameni au murit Sase sate. continuă pe B1

Mai este o saptamana pana la BIAS, cel mai mare show aerian din Romania

Avioane supersonice, cu reactie, de acrobatie sau de pasageri vor face spectacol aerian la cel mai mare show aviatic din Romania. Urmeaza a zecea editie BIAS 2018. 12 tari participa anul acesta, cu zeci de.

Indicele Robor la trei luni a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014

Indicele Robor la trei luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a crescut la 3,42%, cel mai mare nivel din februarie 2014, potrivit datelor publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Viorica Dancila vorbeste despre cel mai mare esec al mandatului de prim-ministru: Nu am reusit sa...

Premierul Viorica Dancila a prezentat, luni, bilantul primelor sase luni de mandat. Prim-ministrul lui Liviu Dragnea a citit de pe foaie principalele realizari ale guvernului. Economia duduie si romanii traiesc di.

LOVITURA in cel mai mare scandal de CORUPTIE: Cosmar pentru un important PREMIER european

Cosmarul premierul maltez Joseph Muscat implicat in scandalul Panama Papers a luat sfarsit dupa ce o ancheta a autoritatilor a ajuns la concluzia ca familia sa nu are nicio legatura cu o companie din.

Unde sa ne plasam economiile atunci cnd inflatia e mai mare dect dobnzile bancare? Sa ne uitam la ce fac corifeii BNR cu banii proprii

Randamentele bancare sunt sub inflatie, asa incat chiar garantate fiind, depozitele bancare au randamente negative. Sfaturi privind investitii gasim pe toate canalele media, dar unele pot fi partinitoare, cata vreme vin dinspre oameni cu interese in industria financiara. Cel mai bun lucru e sa te uiti la ce fac cei care au informatii permanent actualizate si de cea mai buna calitate cu privire la evolutia si perspectivele economiei. Adica cei din fruntea Bancii Nationale. Unde isi depun economiile membrii CA al BNR, ce investitii prefera, care sunt bancile preferate cu care lucreaza?.

Este nevazator si va folosi doar GPS-ul pentru a traversa cel mai mare desert de sare din lume

De meserie profesor, Albar Tessier petrece majoritatea timpului predand copiilor nevazatori din Franta. insa pentru timpul sau liber, Tessier si-a ales o provocare ce ar pune pe ganduri orice amator de concedii in strainatate.

Test de cultura generala despre geografia Europei. Care este cel mai mare lac de pe continent?

Va propunem un test de cultura generala cu intrebari despre geografia Europei. Ne puteti scrie la sectiunea de comentarii cate dintre raspunsuri ati stiut.

Vacanta activa, copii fericiti. Cum se distreaza prichindeii vara la cea mai mare gradinita din Baragan

Jocul poate implini un mare rol daca este bine practicat: el deschide copilulului perspectiva universului spre care-l educam si spre care se dezvolta. Acesta este motto-ul dascalilor de la cea mai mare gradinita din judetul Calarasi, unde copiii participa cu bucurie la vacanta activa.

Mii de oameni participa la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare si mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania

Mii de oameni sunt asteptati in perioada 21 22 iulie la Targul de Fete de pe Muntele Gaina, cea mai mare si mai cunoscuta sarbatoare populara din Romania. Targul este organizat de sute de ani in cea mai apropiata duminica de sarbatoarea Sfantului Ilie 20 iulie) si pastreaza caracteristicile traditionale autentice.

Care a fost cel mai puternic sunet auzit vreodata pe Pamant

Cel mai puternic sunet auzit vreodata pe Pamant putea fi perceput de urechea umana de la o dintanta de peste 4500 de km. Pe 27 august 1883, un vulcan a erupt pe insula Krakatoa din Indonezia. Vulcanul a erupt.

ştiri de la B1

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )