Libnet.ro
UNICEF

19:45

TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

România Liberă România Liberă,
TRAGEDIE. Unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor a murit.

Fostul sportiv Dezso Gyarmati, considerat unul dintre cei mai mari poloisti ai tuturor timpurilor, a incetat din viata, la varsta de 85 de ani, a anuntat, luni, Federatia Ungara de Polo, informeaza Mediafax. Nascut la 23 octombrie 1927, la Miskolc, Gyarmati a fost selectionat de 108 ori in nationala Ungariei, cu care a devenit triplu campion olimpic. Dezso Gyarmati este singurul sportiv ungar care a participat la cinci editii ale Jocurilor Olimpice si a castigat de fiecare data o . continuă pe România Liberă

Misiune imposibila pentru medicii arabi. Trebuie sa ajute unul dintre cei mai grei pacienti din istorie

Un saudit, despre care se spune ca ar cantari 610 kilograme, a fost internat intr-o clinica din Riyadh pentru tratament. Barbatul va fi supus unei operatii de bypass gastric, de catre o echipa de medici cu.

Tomac, despre Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica.

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax. L-am vazut pe un personaj absolut sinistru din toate punctele de vedere, pentru ca este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, pe numele sau Crin Antonescu, candidatul .

Presedintele Partidului Miscarea Populara, despre Crin Antonescu: Este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica

Presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat, sambata, ca liderul PNL, Crin Antonescu, este una dintre cele mai mari catastrofe pe scena politica, avand in ultima perioada iesiri antieuropene si antidemocratice, iar un astfel de comportament denota lipsa de viziune, relateaza Mediafax.

Victor Ponta, limbaj demn de un premier: Cotroceniul nu mai exista. Blaga si Flutur sunt cei mai mari lingai

Premierul Victor Ponta s-a dezlantuit la Suceava. Cotroceniul nu mai exista la nivel de presedintie, Basescu nu va primi de la el brevetul de nava, avand in vedere comportamentul din ultimele zile, Blaga si.

Cetatea Zanelor si-a deschis portile dupa 15 ani: Este una dintre cele mai bine conservate cetati dacice

Cetatea Zanelor, una dintre cele mai mari si mai bine conservate cetati dacice, si-a deschis portile vizitatorilor dupa 15 ani, relateaza Digi24. in ultimii ani, singurii care au putut pasi in aceasta.

Reinterpretarea mitului Dracula, in viziunea uneia dintre cele mai cunoscute companii portugheze de dans, la Festivalul Enescu

De astazi intr-o luna, pe 16 septembrie 2013, in cadrul Festivalului George Enescu, va avea loc unul dintre cele mai asteptate evenimente ale anului: compania portugheza de dans Vortice Dance Company va.

Ce planuri are grupul Rio Bucovina dupa ce a investit peste 5 milioane euro in S1 in cresterea productiei

Rio Bucovina, unul dintre cei mai mari producatori si imbuteliatori de apa plata din Romania, a investit peste cinci milioane de euro in primul semestru al anului in facilitati de productie, eficientizarea distributiei dar si extinderea gamei de.

VIDEO La multi ani, Robert De Niro! 70 de lucruri despre artist la aniversarea a 70 de ani

Vei avea timp sa te odihnesti cand o sa mori, spune Robert De Niro, unul dintre cei mai mari actori din toate timpurile, castigator a doua premii Oscar. Sa ne amintim care au fost principalele evenimente, succese si incercari din viata artistului ce a implinit sambata 70 de ani.

Asa arata sotia unuia dintre cei mai chipesi actori din lume!

Daca exista dragoste adevarata atunci chiar nu mai conteaza forma fizica si kilogramele in plus. Unul dintre cei mai chipesi actori din Cetatea Filmului este indragostit de o femeie care nu se incadreaza in standardele de frumusete si perfectiune cu care suntem obisnuiti, insa cu toate acestea casnicia lor dureaza din anul 2001. Continue reading .

HARTA INTERACTIVA Romania are cei mai multi proprietari din Europa - 96,6% din populatie (date Eurostat 2011). Vezi cum arata harta proprietarilor si chiriasilor in tarile europene

Romania are cei mai multi proprietari din Europa, potrivit ultimelor date disponibile ale oficiului european pentru statistica Eurostat, datand din 2011. Astfel, 96,6% dintre romani detin un apartament sau o casa, scrie Le Figaro, care noteaza ca aceasta situatie este comuna pentru statele fostului bloc comunist. La polul opus se gaseste Elvetia, tara unde doar 43,8% din populatie este reprezentata de proprietari. HotNews. ro a realizat o Harta Interactiva cu tarile europene prin prisma procentului de poprietari, a celor care au credite imobiliare, a chiriasilor sau a celor care locuiesc gratis sau cu chirie sub cota de piataVezi mai multe harti si aplicatii interactive pe Portalul de harti HotNews. ro.

ştiri din Sport

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )