Libnet.ro
UNICEF

00:07

TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! CANCERUL a recidivat! Familia, apel DISPERAT! E nevoie de ZECI DE MII DE EURO (FOTO)

B1 B1,
TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! CANCERUL a recidivat! Familia, apel DISPERAT! E nevoie de ZECI DE MII DE EURO (FOTO)

Vesti cumplite in lumea artistica! Din pacate, este vorba despre Leo Iorga 54 de ani), fostul solist al trupei Compact actualmente Compact B). Leotocmai a primit o veste trista, si anumetumora pe. continuă pe B1

TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! Familia, iN LACRIMI!

Vesti cumplite in lumea artistica! Din pacate, este vorba despre Leo Iorga 54 de ani), fostul solist al trupei Compact actualmente Compact B).

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. este dator vandut! Firma cantaretului, Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, are datorii uriase la stat. Artistul.

DESPARTIRE dureroasa in MUZICA ROMANEASCA! Este vorba despre Angela Similea! ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut

Indragita artista Angela Similea a disparut din viata publica! Se pare ca marea artista nu ar mai vrea sa cante.

O companie energetica importanta VA INVESTI in productia de gaze din Marea Neagra. Despre ce perimetru este vorba

Compania Black Sea Oil Gas BSOG) a luat decizia de a investi in productia de gaze din zacamintele concesionate in Marea Neagra, anuntaAgerpres. Black Sea Oil Gas BSOG), companie.

O companie americana VA INVESTI in productia de gaze din Marea Neagra. Despre ce perimetru este vorba

Compania Black Sea Oil Gas BSOG) a luat decizia de a investi in productia de gaze din zacamintele concesionate in Marea Neagra, anuntaAgerpres. Black Sea Oil Gas BSOG), companie.

Ministrul Andronescu promite TABLETE pentru toti elevii: Este vorba de 400 de milionae de euro

Dupa ce a declarat ca nu este de acord cu interzicerea telefoanelor mobile pentru elevi, ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, a precizat ca, in cel mult un an, vrea sa cumpere tablete pentru toti elevii din.

Tragedie intr-un oras din Marea Britanie. Patru copii au murit si mai multi au fost raniti in urma unui incendiu

Patru copii au murit si alti trei au fost raniti in urma unui incendiu care a izbucnit la o casa din Stafford, Marea Britanie. Doi adulti si un alt copil au ajuns la spital si primesc ingrijiri.

Un roman si-a indeplinit o dorinta chiar de Revelion. Din pacate, l-a batut Dumnezeu pentru ea. Ce facuse barbatul

Un barbat a fost retinut de politisti sub banuiala ca a furat 400 de lei din cutia milei, dintr-un lacas de cult din sectorul 3 al Capitalei, informeaza Biroul de presa al Directiei Generale a Politiei.

Raport Freedom House Democratia, n declin: Sistemul constitutional din SUA este pus la ncercare, Ungaria si Serbia au mari probleme. Romnia ramne un stat liber

Libertatea in lume este in regres, pentru 13 ani consecutiv, in ceea ce priveste drepturile politice si libertatile civile, potrivit raportului Democratia in 2019 publicat de Freedom House. Epoca Donald Trump reprezinta un test pentru sistemul constitutional din SUA, iar statele care au facut progrese dupa incheierea razboiului rece nu au reusit sa se mentina pe acest trend. Ungaria si Serbia au retrogradat de la statutul de state libere la partial libere, in timp ce Romania primeste in continuare calificativul de tara libera.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )