Libnet.ro
UNICEF

21:00

Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

B1 B1,
Anuntul TRIST tocmai a fost facut: Din pacate, este vorba de indragitul cantaret Stefan Banica Jr...

Stefan Banica Jr. este dator vandut! Firma cantaretului, Mabel Concert SRL, prin care acesta isi desfasoara activitatile din domeniul artistic, are datorii uriase la stat. Artistul. continuă pe B1

DESPARTIRE dureroasa in MUZICA ROMANEASCA! Este vorba despre Angela Similea! ANUNTUL TRIST tocmai a fost facut

Indragita artista Angela Similea a disparut din viata publica! Se pare ca marea artista nu ar mai vrea sa cante.

Badea, o noua reactie dupa ce a fost facut KO in 5 secunde: O lovitura norocoasa

Realizatorul TV Mircea Badea sustine ca lovitura primita de la multiplul campion la K1 Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una norocoasa.

Mircea Badea, dupa ce a fost facut KO n 5 secunde: O lovitura norocoasa

Mircea Badea sustine ca lovitura primita sambata de la motociclistul Teodor Tedi Emi in urma careia a fost facut KO, dupa doar 5 secunde de la inceperea meciului, a fost una norocoasa.

O familie a fost evacuata din avion dintr-un motiv incredibil. Nu este nimic in neregula cu noi

Un barbat, insotit de sotia si fiul sau de 19 luni, s-a urcat intr-un avion al companiei American Airlines si se pregateau de decolare. Acestia se indreptau spre Detroit, dar au fost evacuati din aeronava fi.

Un corp a fost recuperat din epava avionului n care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala

Un corp a fost recuperat din epava avionului in care se afla fotbalistul argentinian Emiliano Sala si pilotul David Ibbotson, a anuntat miercuri Departamentul de Investigare a Accidentelor de Aviatie AAIB) din Marea Britanie, relateaza Mediafax citand Reuters.

Doamna Viorica Dancila, premierul Bulgariei - Anuntul a fost facut de un OFICIAL UE (VIDEO)

Ca Bucurestiul este confundat deseori de straini cu Budapesta, capitala Ungariei, nu mai mira pe nimeni, dar ca Viorica Dancila este premierul Bulgariei a uimit audienta de la Bruxelles. Gafa a fost facuta,.

Revine cea mai iubita masina din Romania: Anuntul oficial legat de Dacia 1300 deja a fost facut!

Cea mai iubita masina din Romania revine in prim plan! Dacia 1300 pare ca vinul! Cu cat e mai veche, cu atat devine mai valoroasa. Recent, un proprietar a scos la vanzare un exemplar pe care cere fabuloasa.

Primii pasi pentru autostrada A8: Actualizarea studiului de fezabilitate pe tronsonul Trgu Mures - Trgu Neamt, lansata n SEAP / Din pacate nu este o veste buna - Pro Infrastructura

Completarea Studiului de Fezabilitate a autostrazii A8 de la Targu Mures la Targu Neamt - un tronson cu o lungime de circa 210 km - a fost scoasa la licitatie de catre Compania de Drumuri. Contractul va avea un termen de implementare de 14 luni, iar licitatia are o valoare estimata intre 30 si 35 de milioane de lei . Din pacate nu este o veste buna, pretul estimat fiind mult prea mic, atrage atentia Asociatia Pro Infrastructura care cere si optimizari de traseu si structuri si implementarea etapizata semi-profil) a autostrazii. Fara aceste masuri, A8 nu va deveni niciodata realitate fiindca e prea scumpa!, transmite Asociatia.

TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! CANCERUL a recidivat! Familia, apel DISPERAT! E nevoie de ZECI DE MII DE EURO (FOTO)

Vesti cumplite in lumea artistica! Din pacate, este vorba despre Leo Iorga 54 de ani), fostul solist al trupei Compact actualmente Compact B). Leotocmai a primit o veste trista, si anumetumora pe.

TRAGEDIE URIASA in lumea muzicala! Din pacate, este vorba despre indragitul artist LEO IORGA! Familia, iN LACRIMI!

Vesti cumplite in lumea artistica! Din pacate, este vorba despre Leo Iorga 54 de ani), fostul solist al trupei Compact actualmente Compact B).

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )