Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu anunta consecintele DEZSTRUOASE dupa publicarea MCV: Greselile PSD ii vor arunca pe romani intr-o prapastie economica

B1 B1,
Traian Basescu anunta consecintele DEZSTRUOASE dupa publicarea MCV: Greselile PSD ii vor arunca pe romani intr-o prapastie economica

Traian Basescu reactioneaza dupa publicarea raportului MCV. Fostul sef de stat arata ca greselile pe care Liviu Dragnea si guvernul sau le fac se revarsa impotriva Romaniei. Sa nu ne amagim ! Rezolu. continuă pe B1

Lider PSD, dupa publicarea Raportului MCV: Am sunat-o pe Corina Cretu. Se solicita o lovitura de stat Romaniei

Senatorul PSD Serban Nicolae ataca virulent oficialii de la Bruxelles, dupa publicarea raportului MCV. Social-democratul spune ca a sunat-o pe Corina Cretu pentru a-i cere sa se delimiteze de deciziile din Parla.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Lider PSD, REACTIE VIRULENTA dupa raportul MCV. Ministrul Apararii: Romania primeste recomandari sa isi ignore Constitutia si noi tinte de neatins

Romania este si va ramane o tara pro-europeana, spune unul dintre liderii PSD, Mihai Fifor, ministru al Apararii, dupa publicarea raportului MCV, in care expertii de la Comisia Europeana critica dur.

Traian Basescu, RECTIE PROMPTA dupa achitarea lui Mitica Dragomir: Multi ma veti critica, dar nu pot sa n-o spun public...

Traian Basescu reactioneaza la vestea ca Mitica Dragomir a fost achitat in dosarul drepturilor tv 2011-2014. intr-o postare pe Facebook, fostul presedinte anunta public ca decizia magistratilor il.

Traian Basescu: Daca tineti la Romania, schimbati Guvernul!

Traian Basescu a scris pe contul sau de socializare, miercuri seara, ca singura solutie pentru ca Romania sa-si recapete credibilitatea este schimbarea Guvernului.

Reactia lui Traian Basescu la achitarea lui Mitica Dragomir: Are gura mare, dar ma bucur pentru el

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a anuntat marti, intr-un mesaj postat pe Facebook, ca decizia magistratilor de a-l achita pe fostul sef al LPF il bucura si a catalogat acuzatiile la adresa lui Dragomir drept o hartuire.

Toader, prima reactie dupa publicarea raportului MCV: Are iz politic, multe interese si foloseste standarde duble

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca in opinia sa, raportul MCV are iz politic, are multe interese si ca foloseste standarde duble, raportandu-se la obiective mobile.

DNA, dupa publicarea raportului MCV: Institutia trateaza cu atentie recomandarile facute de Comisia Europeana

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat, miercuri, dupa ce Comisia Europeana a publicat un raport MCV extrem de dur la adresa Romaniei. intr-un comunicat de presa, DNA precizeaza ca va ramane .

DNA, reactie dupa raportul MCV. Ce spun procurorii anticoruptie

DNA a transmis un comunicat de presa in care anunta ca a luat la cunostinta despre continutul raportului MCV. Institutia precizeaza ca trateaza cu atentie recomandarile facute de Comisia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )