Libnet.ro
UNICEF

21:15

Toader, prima reactie dupa publicarea raportului MCV: Are iz politic, multe interese si foloseste standarde duble

Antena3 Antena3,
Toader, prima reactie dupa publicarea raportului MCV: Are iz politic, multe interese si foloseste standarde duble

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, ca in opinia sa, raportul MCV are iz politic, are multe interese si ca foloseste standarde duble, raportandu-se la obiective mobile. continuă pe Antena3

Tudorel Toader, PRIMA REACTIE dupa publicarea RAPORTULUI MCV: Sunt foarte multi care cred ca le stiu pe toate

Ministrul Justitiei,Tudorel Toader, a declarat, marti, ca nu isi poate exprima un punct de vedere cu privire la rezolutia critica la adresa Romaniei adoptata de Parlamentul European, pentru ca nu a.

Procurorul general, Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al Comisiei Europene, similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a luat act de concluziile si recomandarile cuprinse in Raportul MCV, facut public marti. in acest sens, se constata ca.

Augustin Lazar, prima reactie dupa prezentarea raportului MCV: Punctul de vedere al CE este similar cu pozitia Ministerului Public

Conducerea Parchetului General anunta ca a luat act de recomandarile Comisiei Europene, din raportul MCV, mentionand ca punctul de vedere al comisiei este similar cu cel al institutiei condusa de Augustin.

Lider PSD, dupa publicarea Raportului MCV: Am sunat-o pe Corina Cretu. Se solicita o lovitura de stat Romaniei

Senatorul PSD Serban Nicolae ataca virulent oficialii de la Bruxelles, dupa publicarea raportului MCV. Social-democratul spune ca a sunat-o pe Corina Cretu pentru a-i cere sa se delimiteze de deciziile din Parla.

DNA, dupa publicarea raportului MCV: Institutia trateaza cu atentie recomandarile facute de Comisia Europeana

Directia Nationala Anticoruptie a reactionat, miercuri, dupa ce Comisia Europeana a publicat un raport MCV extrem de dur la adresa Romaniei. intr-un comunicat de presa, DNA precizeaza ca va ramane .

Raportul MCV are iz politic si multe interese

ACTUALIZARE - Tudorel Toader: Sa nu spuna cineva ca o recomandare, indiferent a cui este ea, trece peste o decizie a Curtii Constitutionale Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sustine ca autoritatile cu atributii in domeniul legiferari in Romania trebuie sa aiba libertatea de a face legi, el afirmand, in cotextul in care vorbea despre recomandarile din cadrul celui mai nou raport MCV, ca insasi semantica termenului recomandare arata ca aceasta nu este un act obligatori. ------- Ministrul Justitiei Tudorel Toader a avut astazi prima reactie dupa prezentarea raportului MCV, afirmand ca acesta are iz politic si dublu standard.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana de Justitie

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitie, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus contestarea raportului la CJUE.

Prima reactie a ministrului Justitiei dupa Raportul MCV: Are iz politic, sunt multe interese, foloseste standarde duble. El nu exclude ca Guvernul sa atace MCV la Curtea Europeana pentru Justitie.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a avut miercuri o prima reactie dupa publicarea Raportului MCV, el sustinand ca acesta are iz politic, foloseste standarde duble si se raporteaza la obiective miscatoare. El a mai sustinut ca este cam mult sa se solicite, de exemplu, suspendarea legilor, iar acest lucru iese din tiparul MCV. Despre posibilitatea ca Guvernul sa atace raportul MCV la Curtea Europeana de Justitiei, Toader a spus ca nu a vorbit nimeni cu el pe aceasta tema, dar nu a exclus sa atace raportul la CJUE.

Mitica Dragomir, prima reactie dupa achitare: Nu ma bucur! Plang

Prima reactie a fostului sef al LPF Dumitru Dragomir, dupa ce magistratii au decis sa il achite in dosarul in care fusese condamnat pentru spalare de bani. Nu ma bucur deloc, domnisoara. Pentru ca am.

Traian Basescu anunta consecintele DEZSTRUOASE dupa publicarea MCV: Greselile PSD ii vor arunca pe romani intr-o prapastie economica

Traian Basescu reactioneaza dupa publicarea raportului MCV. Fostul sef de stat arata ca greselile pe care Liviu Dragnea si guvernul sau le fac se revarsa impotriva Romaniei. Sa nu ne amagim ! Rezolu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )