Libnet.ro
UNICEF

08:00

Traian Basescu anunta ESECUL GFR in privatizarea CFR Marfa

Antena3 Antena3,
Traian Basescu anunta ESECUL GFR in privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru. continuă pe Antena3

Traian Basescu crede ca GFR nu va avea banii pentru a finaliza preluarea CFR Marfa

Traian Basescu a comentat, duminica, preluarea CFR Marfa de catre GFR, explicand ca, din cunostintele sale, investitorul nu va avea banii pentru cumpararea companiei. Pe 4 octombrie, GFR, cel care a fot.

Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

VIDEO Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

Basescu: GFR nu va avea banii pentru a prelua CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru cumpararea CFR Marfa. Pe 4 octombrie, GFR, cel care a fost declarat castigator al licitatiei, trebuie sa aiba un depozit de 20,2 milioane euro ca garantie, dupa care, in 30 de zile trebuie sa vina cu diferenta de 180 milioane, a spus presedintele Basescu, la ProTV. Intrebat daca, din semnalele pe care le are, GFR va avea .

Basescu: GFR nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la ProTV, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru cumpararea CFR Marfa.

Chiritoiu: Documentatia depusa de GFR la CC pentru preluarea CFR Marfa este incompleta

Solicitarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta, a declarat ieri, la Sinaia, presedintele Consiliului Concurentei CC), Bogdan Chiritoiu. Solicitarea nu este completa si le vom trimite saptamana viitoare o cerere sa completeze datele. Noi vom da un raspuns cat mai curand posibil. Termenul in care trebuie sa dam un raspuns este de cinci luni de la primirea documentatiei complete, a precizat Chiritoiu, potrivit Agerpres.

Chiritoiu: Solicitarea depusa de GFR la CC pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta

Presedintele Consiliului Concurentei, Bogdan Chiritoiu, a declarat, astazi, ca solicitarea depusa marti de Grup Feroviar Roman GFR) la Consiliul Concurentei CC) pentru aprobarea preluarii CFR Marfa este incompleta.

Consiliul Concurentei cere observatii de la terti privind achizitia CFR Marfa de catre GFR. Termenul legal pentru o decizie este de cinci luni

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale tertilor, inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate, in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre GFR, si aminteste ca termenul legal maxim in care va emite o decizie privind tranzactia este de 5 luni.

Consiliul Concurentei, interesat de observatiile surselor privind preluarea CFR Marfa de catre GFR

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale surselor din piata in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre Grup Feroviar Roman GFR), pentru a putea analiza cat mai obiectiv impactul pe care il poate avea aceasta tranzactie asupra economiei, se arata intr-un comunicat de presa.

Consiliul Concurentei solicita puncte de vedere din piata in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre GFR

Consiliul Concurentei este interesat de observatiile si punctele de vedere ale tertilor inclusiv concurenti si clienti ai partilor implicate) in legatura cu preluarea CFR Marfa de catre Grup Feroviar Roman S. A, se arata intr-un comunicat al Consiliului. Dorim sa aflam opiniile actorilor din piata, sa strangem cat mai multe informatii pentru a putea analiza cat mai obiectiv impactul pe care il poate avea aceasta tranzactie asupra economiei, a declarat Bogdan Chiritoiu, presedintele Consiliului Concurentei.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2656 seconds )