Libnet.ro
UNICEF

01:05

VIDEO Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat. continuă pe Hotnews

Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

Traian Basescu: Din politica voi iesi cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, ce planuri are pentru perioada dupa terminarea mandatului de presedinte. Seful statului a explicat ca va ramane in.

VIDEO Traian Basescu: Ne pregatim pentru o crestere accelerata a somajului anul viitor

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, la Pro TV, ca Romania se va confrunta anul viitor cu o crestere accelerata a somajului, cauza fiind o scadere a investitiilor straine. Invitat in Emisiunea dupa 20 de ani, seful statului a aratat ca situatia economica a Romaniei gafaie, pentru ca, desi suntem stabilizati din punct de vedere macroeconomic iar Guvernul Ponta nu a facut excese, Executivul a taiat de la investitii. Basescu a precizat ca mai are o veste prosta, si anume ca Romania a trecut pe un usor excedent de cont curent, un semnal ca nu vin investitiile straine in tara.

VIDEO Traian Basescu, la Pro TV: Apar doua abordari mincinoase in ceea ce priveste Rosia Montana. Proiectul nu creeaza multe locuri de munca, iar utilizarea cianurilor nu este crima cea mare

Presedintele Traian Basescu sustine ca apar mai multe abordari mincinoase in ceea ce priveste subiectul Rosia Montana. Invitat duminica dimineata in emisiunea Dupa 20 de ani, difuzata de Pro TV, seful statului a aratat ca proiectul nu creeaza suficiente locuri de munca incat sa se simta in bugetul de stat, insa, pe de alta parte, sloganul ne otravim cu cianuri, la care recurg opozantii proiectului, este si el o minciuna, cianura fiind un reactiv care se distruge usor. Totodata, Basescu a subliniat ca nu ne vindem tara, asa cum se sustine, pentru ca nu pleaca niciun gram de aur din tara.

Gruia Stoica renunta la statiunea Secu, Primaria Resita repeta licitatia

Gruia Stoica, detinatorul SC Turist Semenic a decis sa renunte la Platoul Secu si sa permita Primariei Resita sa se implice in renovarea acestuia.

Traian Basescu ataca Antena 3 si pe Dan Voiculescu ori de cate ori are ocazia

Traian Basescu ataca Antena 3 si pe Dan Voiculescu ori de cate ori are ocazia. in urma cu 10 zile, presedintele afirma despre Dan Voiculescu ca ar fi un infractor si ca s-ar folosi de Antena 3 pentru a.

Traian Basescu anunta ESECUL GFR in privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru.

Bogdan Teodorescu, despre marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei

Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei este modelul urii pe care l-a promovat. Noi cand vorbim de raul facut de Traian.

FOTO. Traian Basescu a publicat, pe Facebook, fotografii cu nepoata lui.

Presedintele Traian Basescu a postat, vineri seara, trei fotografii cu nepoata sa, Sofia Anais, fiica Elenei Basescu. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru, Basescu a incarcat un album cu trei fotografii cu prima sa nepoata, pe care l-a intitulat Nepotica. Albumul a primit peste 15. 000 de aprecieri si are aproape 300 de distribuiri. Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a nascut pe 1 septembrie o fetita. Primul copil al Elenei Basescu a venit pe lume in ziua in .

Cristian Pirvulescu: Cred ca nimeni nu-si facea iluzia ca Traian Basescu va iesi din politica in 2014

Politologul Cristian Pirvulescu a comentat, in cadrul emsiunii Punctul de intalnire, declaratia lui Traian Basescu privind modul si momentul in care se va retrage din politica. Presedintele Basescu a spus.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )