Libnet.ro
UNICEF

22:46

Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat. continuă pe Hotnews

VIDEO Traian Basescu: Din cate stiu, Gruia Stoica nu va avea banii pentru a cumpara CFR Marfa, de aceea se cauta tot felul de tertipuri

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica dimineata, la PRO TV, ca din informatiile pe care le detine, Gruia Stoica, patronul Grup Feroviar Roman GFR) - compania care a castigat licitatia pentru privatizarea CFR Marfa - nu va avea banii necesari pentru cumpararea companiei de stat.

Traian Basescu: Din politica voi iesi cu picioarele inainte

Presedintele Traian Basescu a fost intrebat, intr-o emisiune televizata, ce planuri are pentru perioada dupa terminarea mandatului de presedinte. Seful statului a explicat ca va ramane in.

Traian Basescu crede ca GFR nu va avea banii pentru a finaliza preluarea CFR Marfa

Traian Basescu a comentat, duminica, preluarea CFR Marfa de catre GFR, explicand ca, din cunostintele sale, investitorul nu va avea banii pentru cumpararea companiei. Pe 4 octombrie, GFR, cel care a fot.

Traian Basescu anunta ESECUL GFR in privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, intr-o emisiune televizata, ca, din cate stie, investitorul GFR, compania care a castigat licitatia pentru achizitionarea CFR Marfa, nu va avea banii pentru.

Gruia Stoica renunta la statiunea Secu, Primaria Resita repeta licitatia

Gruia Stoica, detinatorul SC Turist Semenic a decis sa renunte la Platoul Secu si sa permita Primariei Resita sa se implice in renovarea acestuia.

Traian Basescu ataca Antena 3 si pe Dan Voiculescu ori de cate ori are ocazia

Traian Basescu ataca Antena 3 si pe Dan Voiculescu ori de cate ori are ocazia. in urma cu 10 zile, presedintele afirma despre Dan Voiculescu ca ar fi un infractor si ca s-ar folosi de Antena 3 pentru a.

Traian Basescu: Cred ca PSD va avea un candidat la prezidentiale. ii admir ca partid, ii dezaprob ca politica

Presedintele Traian Basescu crede ca Partidul Social Democrat va avea un candidat propriu la alegerile prezidentiale, insa a evitat sa faca o nominalizare.

Traian Basescu si Elena Udrea asteptati la Sarbatoarea Castanelor

Cea mai mare sarbatoare de peste an din Baia Mare va avea de aceasta data si invitati importanti. La editia din acest an sunt asteptati presedintele Romaniei, Traian Basescu si fostul ministru al Turismului, Elena Udrea.

FOTO. Traian Basescu a publicat, pe Facebook, fotografii cu nepoata lui.

Presedintele Traian Basescu a postat, vineri seara, trei fotografii cu nepoata sa, Sofia Anais, fiica Elenei Basescu. Pe contul de Facebook Alaturi de presedintele nostru, Basescu a incarcat un album cu trei fotografii cu prima sa nepoata, pe care l-a intitulat Nepotica. Albumul a primit peste 15. 000 de aprecieri si are aproape 300 de distribuiri. Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui, a nascut pe 1 septembrie o fetita. Primul copil al Elenei Basescu a venit pe lume in ziua in .

Bogdan Teodorescu, despre marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei

Analistul politic Bogdan Teodorescu este de parere ca marele rau pe care Traian Basescu l-a facut Romaniei este modelul urii pe care l-a promovat. Noi cand vorbim de raul facut de Traian.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )