Libnet.ro
UNICEF

23:00

Traian Basescu il ataca dur pe Dacian Ciolos dupa incidentele de la mitingul unionistilor

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu il ataca dur pe Dacian Ciolos dupa incidentele de la mitingul unionistilor

Fostul presedinte a fost extrem de critic la adresa jandarmilor si a precizat ca astfel de eveniment da un mesaj extrem de prost pentru Romania in privinta relatiei cu Republica Moldova si nu face decat sa sprijine mesajul si convingerile prorusilor si antiunionistilor. continuă pe România Liberă

O greseala politica imensa. Traian Basescu critica dur incidentele de la marsul unionistilor: Este un mesaj extrem de bun pentru Igor Dodon si antiuniosti (VIDEO)

Traian Basescu a intervenit telefonic pentru B1TV pe subiectul incidentelor de la marsul pentru unirea Basarabiei cu Republica Moldova. Fostul presedinte a fost extrem de critic la adresa jandarmilor si a precizat c.

Traian Basescu il critica dur pe premier: Onestul Ciolos isi imprastie ministrii si secretarii de stat prin mai multe partide. Platforma are principii culese din platformele PPE si a Socialistilor Europeni

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, a criticat, miercuri, pe Facebook, platforma Romania 100, initiata de premierul Dacian Ciolos, contine zece principii culese alternativ din platformele PPE n. r - Partidul Popularilor Europeni) si a Socialistilor Europeni.

Traian Basescu il critica dur pe premier: Onestul Ciolos isi imprastie ministrii si secretarii de stat prin mai multe partide. Programul preia principii de la PPE si Socialistii Europeni

Fostul sef al statului si presedintele PMP, Traian Basescu, a criticat, miercuri, pe Facebook, platforma Romania 100, initiata de premierul Dacian Ciolos, contine zece principii culese alternativ din platformele PPE n. r - Partidul Popularilor Europeni) si a Socialistilor Europeni.

Ciolos e necinstit. E tipul oportunistului perfect. Traian Basescu ii ATACA pe premier si pe Ministrul Energiei: Avem acea panarama care a sistat productia de uraniu din Romania si a luat din Canada

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a rabufnit la o emisiune televizata cu privire la premierul Ciolos. Basescu spune despre premier ca este un oportunist, care nu respecta institutiua care.

Traian Basescu a devenit, oficial, cetatean moldovean

Traian Basescu a devenit, oficial, cetatean moldovean, dupa ce, in luna martie, a depus cererea oficiala pentru a obtine cetatenia.

Basescu, atac DUR la actualul guvern in contextul incidentelor de la marsul unionist: Ciolos, cat de slugi puteti fi voi? Adunatura de ticalosi si tradatori de tara!

Traian Basescu a adus critici dure actualului guvern al Romaniei in contextul mitingului unionist de pe Calea Victoriei. in aceasta dupa amiaza peste 1000 de oameni s-au adunat in Piata Vi.

Nicusor Dan: Programul pe care l-a lansat premierul este in acord cu programul pe care l-am lansat noi. USR il sustine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de prim-ministru dupa alegerile parlamentare

Nicusor Dan a anuntat miercuri ca USR il sustine pe Dacian Ciolos pentru un nou mandat de premier, precizand ca programul lansat de acesta corespunde celui al Uniunii Salvati Romania,.

Corina Suteu: Discutia cu Dacian Ciolos a fost esentiala si a evocat prioritatile in domeniul culturii

Ministrul Culturii, Corina Suteu, a transmis un mesaj pe pagina sa de Facebook, dupa intalnirea pe care a avut-o joi dimineata cu prim-ministrul Dacian Ciolos, pe care o califica drept esentiala si in cursul careia au fost evocate prioritatile in domeniul culturii si discutate detalii despre achizitia si amplasarea sculpturii Cumintenia Pamantului.

Ora 12.00, Adevarul Live. Clotilde Armand: il va sustine USR pe Dacian Ciolos in functia de premier?

Clotilde Armand, unul dintre liderii Uniunii Salvati Romania USR), va vorbi, la Adevarul Live, despre platforma politica anuntata de premierul Dacian Ciolos si despre formula de sustinere a lui Dacian Ciolos cu care este de acord USR.

Premierul Dacian Ciolos l-a numit pe Mihai Tamaian secretar de stat in Ministerul Transporturilor

Premierul Dacian Ciolos a semnat decizia prin care l-a numit secretar de stat in Ministerul Transporturilor pe Mihai Tamaian, director de cabinet in cadrul aceluiasi minister si membru neexecutiv in Consiliul de Administratie al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti. Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2373 seconds )