Libnet.ro
UNICEF

18:30

Traian Basescu: Avem un pachet de crize simultane - in sanatate, agricultura, educatie, economie si criza de guvernare. Presedintele trebuie sa cheme partidele si sa-i linisteasca

B1 B1,
Traian Basescu: Avem un pachet de crize simultane - in sanatate, agricultura, educatie, economie si criza de guvernare. Presedintele trebuie sa cheme partidele si sa-i linisteasca

Fostul presedinte Traian Basescu avertizeaza asupra faptului ca, in acest moment, Romania trece, simultan prin cinci crize: cea sanitara, cea din agricultura, din educatie, criza economica si cea de. continuă pe B1

Traian Basescu, acuzatii grave la adresa lui Raed Arafat: A ratat toate situatiile de urgenta majore. Orice prostalau ajungea celebru

In contextul unor cresteri uriase ale imbolnavirilor de COVID-19, toata lumea incearca sa gaseasca vinovatii. Cel mai recent exemplu este declaratia fostului presedinte, Traian Basescu, care a exprimat public acuzatii grave la adresa sefului DSU, Raed Arafat. Totul a fost lasat pe mana lui Raed Arafat Traian Basescu se arata indignat de modul in care .

Traian Basescu, anunt devastator pentru Romania: Sistemul se apropie de limita. Guvernul sa ia legatura cu alte state

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si-a exprimat public ingrijorarea fata de sistemul medical romanesc care da semne ca ar putea fi la un pas de colaps. Acesta considera ca locurile ramase libere in sectiile de Terapie Intensiva reprezinta un numar nesemnificativ fata de nevoia reala a Romaniei, in cazul in care numarul cazurilor grave .

Adevarul despre trecutul lui Traian Basescu. I s-a incredintat o misiune foarte importanta!

Mirel Curea, jurnalist la Evenimentul Zilei, a vorbit luni seara, la Antena 3, despre trecutul fostului presedinte Traian Basescu. Potrivit jurnalistului, lui Traian Basescu i s-a ordonat o misiune foarte complicata.

Legaturile lui Traian Basescu cu clanurile mafiote. Ce relatie are cu un cunoscut interlop

Un scandal de coruptie si santaj rasuna in urma cu sase ani. Familia celui mai cunoscut interlop din Romania, Bercea Mondialu, era acuzata ca l-a santajat pe fratele presedintelui Traian Basescu. Presiunile ar fi avut o miza, sustineau membrii familiei interlopului: sa-si recupereze cei 300 de mii de euro, bani despre care ei spuneau ca .

Traian Basescu a dat o lovitura impresionanta! Un mare fotbalist roman a intrat in partid

Traian Basescu a cooptat in partidul sau un mare fotbalist roman. PMP a anuntat luni ca acesta va deschide lista propusa de formatiunea politica a fostului sef de stat pentru Consiliul Municipal Galati. Armata lui Basescu se mareste. inca un sportiv intra in curs la alegerile locale de anul acesta Fostul mare international roman Dorinel .

Traian Basescu, despre alegerile locale: La Bucuresti, castigatorul se cunoaste, sunt eu. Guvernul trebuie, mai ales in orasele in care sunt focare de pandemie, sa introduca votul prin corespondenta

Fostul presedinte Traian Basescu se declara sigur ca va obtine victoria in alegerile pentru Primaria Capitalei , precizand ca mizeaza pe votul nehotaratilor. in acelasi timp, candidatul PMP la functia de.

Traian Basescu: Daca nu se dezbate in trei zile, motiunea de cenzura se anuleaza. CCR nu va ierta PSD daca nu respecta termenul constitutional

Fostul presedinte, Traian Basescu, avertizeaza ca, daca motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban nu va fi dezbatuta duminica, atunci poate fi uitata. Asta pentru ca, potrivit.

De ce crede Traian Basescu ca va castiga alegerile pentru Primaria Capitalei: Mizez pe votantii nehotarati pentru care cred ca voi fi solutia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca are sanse mari sa obtina un nou mandat de primar general al Capitalei dupa alegerile locale programate pe 27 septembrie. intr-o interventie in cadrul emisiunii.

Traian Basescu, despre motiunea de cenzura: Riscam sa fim intr-un dezastru. Eu nu cred in varianta ca este posibil sa depui motiune de cenzura in sesiunea extraordinara (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, candidat PMP pentru functia de primar general al Capitalei, este de parere ca o eventuala cadere a Guvernului liberal prin adoptarea motiunii de cenzura depusa recent de PSD,.

Traian Basescu: Este ridicol ce incearca unii sa insinueze legat de posibile intelegeri cu Gabriela Firea. Credeti ca am intrat intr-o cursa la Primaria Capitalei ca sa o pierd? (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu, actual candidat pentru functia de primar general al Capitalei, a catalogat drept ridicole informatiile vehiculate in spatiul public, potrivit carora intrarea sa in cursa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )