Libnet.ro
UNICEF

19:45

De ce crede Traian Basescu ca va castiga alegerile pentru Primaria Capitalei: Mizez pe votantii nehotarati pentru care cred ca voi fi solutia (VIDEO)

B1 B1,
De ce crede Traian Basescu ca va castiga alegerile pentru Primaria Capitalei: Mizez pe votantii nehotarati pentru care cred ca voi fi solutia (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca are sanse mari sa obtina un nou mandat de primar general al Capitalei dupa alegerile locale programate pe 27 septembrie. intr-o interventie in cadrul emisiunii. continuă pe B1

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune duminica, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Surpriza in cursa pentru Primaria Capitalei. Sondajele nu mint, cine a iesit pe primul loc in preferintele bucurestenilor

Ultimele date din sondajele care arata preferintele bucurestenilor in cursa pentru Primaria Capitalei. Surprizele nu contenesc sa apara! Ce candidati ocupa primele locuri? Sondaj alegeri Primaria Capitalei: Care sunt preferintele bucurestenilor? Surprize, surprize! Lucrurile au luat o intorsatura cum putini s-ar fi gandit, iar zvonul controversat cum ca Nicusor Dan ar fi gay nu a .

Traian Basescu, anunt devastator pentru Romania: Sistemul se apropie de limita. Guvernul sa ia legatura cu alte state

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si-a exprimat public ingrijorarea fata de sistemul medical romanesc care da semne ca ar putea fi la un pas de colaps. Acesta considera ca locurile ramase libere in sectiile de Terapie Intensiva reprezinta un numar nesemnificativ fata de nevoia reala a Romaniei, in cazul in care numarul cazurilor grave .

Traian Basescu isi depune astazi candidatura pentru Primaria Capitalei

Fostul presedinte Traian Basescu isi depune azi, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru un nou mandat la Primaria Capitalei.

Ion Cristoiu: Cutremur pe scena politica: Traian Basescu chiar candideaza!

Ion Cristoiu a afirmat, pe blogul personal, ca inscrierea oficiala a lui Traian Basescu in cursa pentru Primaria Capitalei il va transforma intr-o umbra pe Nicusor Dan, daca acesta, dupa esecul Dreptei unite, nu va renunta la sfaturile consilierilor platiti regeste de PNL pentru a se afirma pe cont propriu.

Traian Basescu, candidat oficial la Primaria Bucuresti. Reactia premierului Ludovic Orban

Traian Basescu si-a depus duminica dosarul de candidatura la functia de primar general al Capitalei. in acest context, el a sustinut ca va obtine 30% din voturile electoratului bucurestean. Cu aceasta ocazie,.

Calin Popescu-Tariceanu si-a lansat candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, si-a depus, marti, candidatura la Primaria Generala a Capitalei. Bucurestiul trebuie sa isi gaseasca propria cale. Nu trebuie sa devina Micul Paris, el trebuie sa devina Marele Bucuresti, a declarat acesta.

Andrei Plesu il sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Ce calitati ar trebui sa aiba viitorul edil al Bucurestiului

Filosoful Andrei Plesu a anuntat ca, la fel ca in 2012 si 2016, il va sustine pe Nicusor Dan pentru Primaria Capitalei. Plesu a republicat un text mai vechi al sau, adaptat la contextul alegerilor din 27 septembrie.

Alegeri locale 2020. Train Basescu s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei

Cei mai importanti pretendenti la fotoliul de primar al Capitalei isi depun astazi candidaturile la Biroul Electoral Municipal. Vobim despre Gabriela Firea, sustinuta de PSD, Nicusor Dan, sustinut de PNL si USR si surpriza acestui scrutin, Traian Basescu, din partea PMP.

Mesajul Gabrielei Firea, la depunderea candidaturii la Primarie. Atac dur la adresa lui Traian Basescu

Razboiul a inceput! Cursa pentru Primaria Capitalei este stransa intre Nicusor Dan si Gabriela Firea, arata sondajele care indica preferintele actuale ale bucurestenilor. Cu toate astea, actualul edil al Capitalei l-a atacat dur pe fostul presedinte al Romaniei. Gabriela Firea ataca! Mesajul dur catre Traian Basescu Gabriela Firea si-a depus candidatura in cursul zilei de .

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )