Libnet.ro
UNICEF

14:30

SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

România Liberă România Liberă,
SCANDAL iN LUMEA SPORTULUI. Cel mai bun handablist din lume, arestat!.

Mai multe persoane, intre care Nikola Karabatic si alti jucatori de la Montpellier, sunt audiate, duminica, in cadrul unei anchete privind un meci trucat, au anuntat surse din cadrul politiei, citate de presa franceza, scrie realitatea. net. Cel putin sapte jucatori de handbal au fost plasati in detentie preventiva, duminica seara, de politie la Nanterre, in cadrul unui caz de meci trucat implicand echipa Montpellier, au anuntat surse apropiate anchetei, citate de AFP. Aceasta sursa nu a fost . continuă pe România Liberă

Kevin Costner a multumit romanilor la primirea Premiului Emmy pentru cel mai bun actor

Kevin Costner a fost distins cu premiul Emmy pentru cel mai bun actor in rol principal, pentru aparitia in miniseria Hatfields McCoys. Cu aceasta ocazie, actorul a sustinut un mic discurs, in care a.

BNR a cotat euro la 4,5331 lei, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani

Cursul de referinta anuntat de Banca Nationala a Romaniei a urcat la 4,5331 lei/euro si a atins cel mai ridicat nivel din ultimele sapte saptamani. Rata anuntata vineri este cu 1,91 bani peste cea de joi,.

Cel mai sangeros bilant din Siria. Peste 300 de morti intr-o singura zi, un record al celor 18 luni de conflict

Cel putin 305 persoane au murit miercuri in violentele din Siria, acesta fiind cel mai ridicat bilant din cele 18 luni de conflict, potrivit statisticilor Observatorului sirian pentru drepturile omului OSDO),.

Italia a vandut titluri de stat la cel mai redus randament din martie

Italia a vandut, ieri, titluri de stat cu scandenta la sase luni, la cel mai redus randament acceptat dupa luna martie, in conditiile in care Banca Centrala Europeana a promis sa cumpere obligatiuni ale tarilor puternic indatorate.

Mihai Costea a renascut: E cel mai bun

Golurile pe care Mihai Costea le-a reusit in partida cu FCM Targu Mures au atras o serie de laude din partea unuia dintre cei mai mari fotbalisti ai Romaniei.

Cotatia petrolului a incheiat trimestrul cu cel mai mare castig din acest an

Cotatia titeiului brut a inregistrat, in intervalul iulie - septembrie, pe piata americana, cea mai mare crestere trimestriala din anul curent, pe fondul escaladarii temerilor legate de intreruperea livrarilor de profil din Orientul Mijlociu.

Yuanul, la cel mai ridicat curs din ultimii 19 ani

Moneda Chinei - yuanul - a urcat, ieri, pana la nivelul maxim al ultimilor 19 ani, fata de dolar, pe fondul speculatiilor potrivit carora autoritatile de la Beijing vor lua noi masuri pentru sustinerea economiei.

Underwater, cel mai nou single MIKA |AUDIO

Underwater este cel mai nou single semnat de cantaretul britanic MIKA, extras de pe albumul The Origin of Love, ce a fost lansat pe 17 septembrie in toata lumea, insa in UK albumul va ajunge abia pe data de 8 octombrie. Piesa Underwatereste scrisa de Mika in colaborare cu Nick Littlemore, Paul Steel si este [.

Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugala: Cel mai STUPID lucru pe care l-am facut.

Arnold Schwarzenegger a declarat ca regreta ca a avut o aventura extraconjugala cu menajera sa, spunand ca este cel mai stupid lucru pe care l-a facut, potrivit dailymail. co. uk preluat de Mediafax. Starul face aceste afirmatii intr-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat si care urmeaza sa fie difuzat duminica, in Statele Unite ale Americii. Acesta este primul sau interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divortul sau de Maria Shriver. Starul francizei .

Is it love out there, cel mai nou videoclip Radio Killer |VIDEO

Cei de la Radio Killer au lasat astazi videoclipul piesei Is it love out there, imnul Liberty Parade 2012. Lee Heart si Paul Damixie au strans peste 70. 000 de oameni intr-un singur videoclip nebun si energic. Pentru toti cei care au trait live acele momente, precum si pentru cei care le-au ratat, noul videoclip Radio [.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )