Libnet.ro
UNICEF

22:45

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: ACUM si PDM sunt obligate sa preia guvernarea si sa reorienteze tara catre Vest

B1 B1,
Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: ACUM si PDM sunt obligate sa preia guvernarea si sa reorienteze tara catre Vest

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat in cadrul dezbaterilor despre Parteneriatul Estic de ieri din Parlamentul European, ca blocul ACUM, condus de Maia Sandu si de Andrei Nastase, si. continuă pe B1

Traian Basescu, despre noua conducere a PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc

Fostul presedinte Traian Basescu este sceptic in privinta ideii ca PSD se va reforma odata cu schimbarea conducerii partidului, in conditiile in care, atrage atentia acesta, in cadrul formatiunii exista.

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

Aproape 96% din romanii din Republica Moldova au votat pentru Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a spulberat-o pe Viorica Dancila in Republica Moldova. Aproape 96% din romanii care s-au prezentat la sectiile de vot deschise peste Prut si-au exprimat optiunea pentru candidatul PNL,.

Cristian Tudor Popescu, despre situatia din PSD: Executarea in 48 ore da impresia de nesiguranta

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a analizat rezultatele alegerilor prezidentiale 2019 si viitorul pe care il are PSD, ca urmare a infrangerii. Este posibil sa fi existat o negociere in care sa i se ofere .

Peste 52 de mii de cetateni romani din Republica Moldova au votat la alegerile prezidentiale din Romania

Klaus Iohannis a obtinut duminica, 24 noiembrie, cel de-al doilea mandat de presedinte al Romaniei. in cadrul turul doi de scrutin al alegerilor prezidentiale, dupa ce au fost calculate voturile de la toate sectiile din Romania, Klaus Iohannis, candidatul PNL, a acumulat peste 63% din voturile alegatorilor, iar Viorica Dancila, candidatul PSD aproape 37% din voturi, transmite IPN.

Traian Basescu: E o asa seceta in PSD incat orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila e mai proasta decat pastrarea ei. Aici e PSD astazi

Fostul presedinte Traian Basescu este de parere ca orice varianta de inlocuire a Vioricai Dancila la conducerea PSD ar fi mai proasta decat pastrarea ei. Comentand, la Romania TV, situatia din PSD in c.

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian .

Basescu, despre noii lideri ai PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu crede ca PSD nu se poate reforma, fiind ironic la adresa noii conduceri a partidului. Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc, si Ciolacu si. plutesc, a spus el, la Digi 24.

Basescu, despre liderii PSD: Daca-i arunci pe toti in apa, sa vedeti ca plutesc. Macar Dancila mai avea o bunatate

Fostul presedinte Traian Basescu a spus miercuri seara, la Digi24, ca nu va comenta ce s-a intamplat la sedinta CEx din PSD, intrucat este vorba de chestiuni interne ale unui partid, dar ca a fost convins ca Viorica Dancila va demisiona. Acesta a vorbit si despre profilul liderilor PSD.

Basescu, despre rezultatul alegerilor prezidentiale: Avem rege!

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat, luni seara,, rezultatul ultimelor alegeri prezidentiale.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )