Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu se dezlantuie pe Facebook la adresa Laurei Codruta Kovesi si a propagandei

Antena3 Antena3,
Traian Basescu se dezlantuie pe Facebook la adresa Laurei Codruta Kovesi si a propagandei

Am vazut haita de propaganda a anilor 50, la lucru ! Imediat ce dai sa vorbesti de Laura Codruta Kove, daca n-o lauzi consistent, propagandastii incazarmati te declara dusman al justitiei mai. continuă pe Antena3

Ce scrie in denuntul facut de Sebastian Ghita. Acuzatii naucitoare la adresa Laurei Codruta Kovesi

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat marti dupa-amiaza, 27 septembrie 2016, la sediul Parchetului General pentru a se autodenunta cu privire la fapte pe care sustine ca le-ar fi facut in anul 2012. Este vorba.

Jurnalista Emilia Sercan: Daca Laurei Codruta Kovesi i s-a dat un verdict masluit de neplagiat, tot masluit este si verdictul de neplagiat dat lui Victor Ponta?

Jurnalista Emilia Sercan anunta pe contul sau de Facebook ca Sebastian Ghita este la Parchetul General pentru a depune un autodenunt care vizeaza, dupa cum afirma, masluirea, de catre el impreuna cu mai multi membri ai guvernului Ponta, a verdictului de neplagiat dat de Consiliul National de Etica in septembrie 2012 asupra tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi.

Ministerul Educatiei: Pot fi depuse sesizari la CNATDCU daca exista suspiciuni cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi

Purtatorul de cuvant al Ministerului Educatiei, Mirabela Amarandei, a declarat joi ca, in situatia in care exista suspiciuni cu privire la teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, sefa DNA, pot fi depuse sesizari la CNATDCU de catre orice persoana fizica sau juridica, asa cum prevede regulamentul de organizare si functionare al consiliului.

Comentariu Deutsche Welle: Steaua Laurei Codruta Kovesi incepe sa apuna

Acuzatia de plagiat la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, a iscat reactii aprinse in mass-media. Jurnalistul Horatiu Pepine de la Deutsche Welle scrie intr-un amplu comentariu ca ne aflam la un punct de cotitura si ca steaua procuroarei incepe sa apuna.

indrumatorul tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi, reactie dupa denuntul lui Sebastian Ghita

Scandalul momentului ii are in centrul atentiei pe Sebastian Ghita, cel care a facut un autodenunt, si pe procurorul-sef DNA, Laura Codruta Kovesi. Deputatul o acuza pe Kovesi ca teza sa de.

Universitatea de Vest din Timisoara face un anunt despre teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi

Conducerea Universitatii de Vest din Timisoara i-a solicitat Scolii Doctorale de la Facultatea de Drept, unde Laura Codruta Kovesi a sustinut teza de doctorat, un punct de vedere asupra lucrarii scrise de sefa DN.

Procurorii au inceput urmarirea penala in rem in dosarul tezei de doctorat al Laurei Codruta Kovesi

Strire in curs de actualizare .

Radu Banciu, despre dosarul lui Vasile Blaga: A fost plasat tocmai acum pentru a deruta atentia de la cazul Laurei Codruta Kovesi (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de miercuri a emisiunii Lumea lui Banciu despre faptul ca Vasile Blaga a demisionat din functia de copresedinte al PNL dupa ce a fost plasat sub control judiciar i.

Ministerul Educatiei: CNATDCU nu a primit nicio sesizare privind teza de doctorat a Laurei Codruta Kovesi. Fara o sesizare, Consiliul nu poate face verificari

Ministerul Educatiei a transmis miercuri ca la Consiliul National de Atestare a Titlurilor, Diplomelor si Certificatelor Universitare CNATDCU) nu a fost depusa nicio sesizare privind un posibil plagiat in.

Sebastian Ghita, despre autodenuntul depus la Parchetul General: Am crezut ca e pacat sa ii fie afectata cariera Laurei Codruta Kovesi (FOTO, VIDEO)

Sebastian Ghita a vorbit marti seara, intr-o interventie telefonica in cadrul Stirilor B1 TV, despre autodenuntul pe care l-a facut la Parchetul General in legatura cu raportul privind.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )