Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu: Epidemia de coronavirus va exploda! Ne va costa enorm!

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: Epidemia de coronavirus va exploda! Ne va costa enorm!

Traian Basescu sustine ca decretul pentru instaurarea starii de urgenta trebuia dat inca de acum o luna si jumatate, iar ezitarea presedintelui Klaus Iohannis ne va costa enorm. continuă pe Antena3

Basescu, critici pentru Iohannis: Ezitarea presedintelui ne va costa enorm. Infestarea va exploda

Fostul presedinte Traian Basescu l-a criticat pe actualul sef de Stat Klaus Iohannis, despre care spune ca trebuia sa instaureze starea de urgenta inca de acum o luna si jumatate. Basescu e de parere ca infectiile cu coronavirus va exploda.

Liderii romani de business cer masuri pentru sustinerea capitalului romanesc, in epidemia de coronavirus

Liderii romani de business au trimis o scrisoare deschisa Guvernului si Bancii Nationale a Romaniei, cu o serie de propuneri de masuri pentru sustinerea capitalului romanesc si ameliorarea efectelor economice generate de epidemia coronavirus.

Epidemia coronavirus aduce masuri speciale la MAI. Examenele pentru permis se suspenda, eliberarea pasapoartelor se face cu restrictii

Iin contextul evolutiei situatiei epidemiologice determinata de raspandirea COVID-19, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne MAI) a fost aprobat un set de masuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea raspandirii infectarii cu noul tip de coronavirus, transmite institutia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )