Libnet.ro
UNICEF

22:45

Epidemia coronavirus aduce masuri speciale la MAI. Examenele pentru permis se suspenda, eliberarea pasapoartelor se face cu restrictii

Adevărul Adevărul,
Epidemia coronavirus aduce masuri speciale la MAI. Examenele pentru permis se suspenda, eliberarea pasapoartelor se face cu restrictii

Iin contextul evolutiei situatiei epidemiologice determinata de raspandirea COVID-19, la nivelul Ministerului Afacerilor Interne MAI) a fost aprobat un set de masuri ce presupun schimbarea modului de lucru cu publicul, pentru prevenirea raspandirii infectarii cu noul tip de coronavirus, transmite institutia. continuă pe Adevărul

Masuri speciale la Cotroceni pentru juramantul lui Ludovic Orban

Membrii Cabinetului Orban trebuie sa depuna juramantul la Palatul Cotroceni in fata presedintelui, sambata, iar Constitutia spune ca ca acest lucru se face cu mana pe Biblie, ceea ce inseamna ca este exclusa varianta videoconferintei.

Ce masuri cer antreprenorii romani pentru a iesi cu bine din criza COVID-19

Peste 98% dintre 8374 antreprenori care au participat la un sondaj realizat de CNIPMMR au spus ca ii afecteaza sau urmeaza sa ii afecteze masurile adoptate in contextul limitarii infectiei cu COVID-19. Printre principalele efecte pe care antreprenorii le-au mentionat in contextul COVID 19, se numara scaderea vanzarilor, scaderea cifrei de afaceri si suspendarea temporara a activitatii.

Liderii romani de business cer masuri pentru sustinerea capitalului romanesc, in epidemia de coronavirus

Liderii romani de business au trimis o scrisoare deschisa Guvernului si Bancii Nationale a Romaniei, cu o serie de propuneri de masuri pentru sustinerea capitalului romanesc si ameliorarea efectelor economice generate de epidemia coronavirus.

Bisericile iau masuri speciale: Rugaciune pentru oprirea bolii si spatiu pentru igienizarea mainilor

Oamenii nu trebuie sa se inghesuie in biserici, pot merge in orice zi a saptamanii sa se roage, iar in fiecare lacas de cult va fi un loc pentru igienizarea mainilor, a anuntat Cancelaria Sfantului Sinod, duminica. Potrivit Cancelariei, in timpul slujbelor se va citi rugaciunea speciala pentru oprirea epidemiei.

Epidemia coronavirus. inca noua romani din Italia vor fi adusi in tara cu un avion C-27J Spartan al Fortelor Aeriene Romane

O aeronava de tip C-27J Spartan a Fortelor Aeriene Romane efectueaza sambata, 14 martie, la solicitarea Departamentului pentru Situatii de Urgenta din Ministerul Afacerilor Interne, un nou zbor pe ruta Bucuresti Roma Bucuresti, pentru readucerea in tara a noua cetateni romani din Republica Italiana.

Coronavirus |Ce masuri ia Raiffeisen Bank Romania pentru clientii care au credite

Clientii Raiffeisen Bank Romania care au contractat creditele standard acordate de catre banca au, prin contract, optiunea ,,vacanta trei rate in cazul in care situtatia creata de raspandirea virusului COVID-19coronavirus) ii pune in postura de a nu.

Examenele pentru obtinerea permisului de conducere, suspendate la nivel national

Incepand de marti se suspenda activitatea de examinare pentru obtinerea permisului de conducere, proba teoretica si proba practica, la nivel national, pentru o perioada de 30 de zile, cu posibilitate de.

Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori. Ce se va intampla la ANAF

Mediul de afaceri din Romania, inca de la primele cazuri de COVID-19 de pe teritoriul Romaniei, au prezis ca vor apare probleme de ordin economic, si au incercat sa puna presiune pe actuala guvernare pentru anumite pachete de amendamente care sa vina in sprijinul acestora. Ministrul de Finante, masuri de ultima ora pentru angajatori in .

Coronavirus |Banca Transilvania amana plata ratelor pentru anumiti clienti

Banca Transilvania extinde perioada de gratie pentru clientii care detin carduri de cumparaturi in urma situatiei create de raspandirea virusului COVID-19coronavirus).

Florin Citu: Bancile comerciale lucreaza la un mecanism pe o perioada mai lunga, pentru conditii mai relaxate fata de clienti, dar trebuie schimbat putin regulamentul BNR

Florin Citu, ministrul Finantelor, a anuntat ca bancile comerciale din Romania lucreaza la un mecanism, astfel incat sa le ofere clientilor conditii mai relaxate. Totusi, demnitarul a explicat ca.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2029 seconds )