Libnet.ro
UNICEF

13:00

Traian Basescu, fotografiat la bustul gol. Pozele au ajuns pe retelele de socializare

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, fotografiat la bustul gol. Pozele au ajuns pe retelele de socializare

Traian Basescu a fost fotografiat la bustul gol in timp ce se afla pe o barca la mare. Pozele au fost puse pe pagina de Facebook a senatorului PDL, Cirpian Rogojan, fost component al trupei Sistem. in imagini apare. continuă pe Antena3

Mircea Badea: Basescu se dadu la budigaul gol prin spatiul public

Mircea Badea a comentat, in cadrul editiei de duminica seara a emiisunii in Gura Presei, fotografiile cu Traian Basescu la bustul gol, aparute pe retelele de socializare.

Presedintele Traian Basescu, intalnire cu romanii din strainatate la Sulina

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata dimineata, la Sulina, unde va avea o intalnire cu tinerii de nationalitate romana care traiesc in strainatate, participanti la Programul de tabere ARC.

Traian Basescu, la Sulina: Presedintele Ianukovici si-a tinut cuvantul in privinta drepturilor romanilor din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a ajuns, sambata dimineata, la Sulina, in judetul Tulcea. Seful statuluis-a intalnit cu tinerii si copiii de etnie romana care traiesc in afara granitelor si care participa in aceasta perioada la Programul de tabare ARC 2013.

Nastase: Traian Basescu a dus in derizoriu CSAT

Fostul premier Adrian Nastase a declarat, ieri seara, ca presedintele Traian Basescu a dus in derizoriu Consiliul Suprem de Aparare a Tarii CSAT), convocand o sedinta la care nu s-a luat nicio decizie.

Traian Basescu doreste reducerea taxelor consulare pentru cetatenii din Republica Moldova

Presedintele Traian Basescu a declarat ca trebuie reduse taxele consulare pentru cetatenii Republicii Moldova si ca este mult prea mult sa se ceara acestora dovada ca detin 500 de euro pentru a primi viza de intrare in Romania.

Traian Basescu despre cazul tortionarului Visinescu: Trebuie sa raspunda in fata legii. Niciodata nu e prea tarziu sa se faca dreptate

'Niciodata nu este prea tarziu sa se faca dreptate', a declarat, sambata, la Sulina, presedintele Traian Basescu, intrebat fiind de jurnalisti despre cazul fostului comandant al penitenciarului Ramnicu Sarat, din perioada comunista, Alexandru Visinescu, transmite Agerpres. Seful statului a adaugat ca Visinescu trebuie sa raspunsa in fata legii.

Traian Basescu despre cazul tortionarului Alexandru Visinescu : Trebuie sa raspunda in fata ...

Aflat in cursul zilei de azi la Sulina, presedintele Traian Basescu a fost intrebat de jurnalisti, intre altele, de cazul tortionarului Alexandru Visinescu. Seful statului n-a avut nicio ezitare in a spune ca niciodata nu e prea tarziu ca un om sa raspunda pentru faptele sale. Mai mult, presedintele considera ca fostul commandant al penitenciarului din Ramnicu Sarat, unde a pierit o buna parte din floarea clasei politice interbelice, trebuie sa fie tras la raspundere. Niciodata nu este prea .

Traian Basescu: Romania are un proces de recuperare a romanismului din jurul frontierelor/ Presedintele Ianukovici si-a tinut cuvantul privind drepturile romanilor din Ucraina

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, la Sulina, ca nu este niciun secret faptul ca Romania are un proces de recuperare a romanismului din jurul frontierelor, potrivit Mediafax. Cu ocazia intalnirii cu copiii si tinerii de etnie romana care traiesc in afara granitelor, participanti la Programul de tabere ARC 2013, seful statului a mai afirmat ca presedintele Ucrainei, Viktor Ianukovici, si-a tinut cuvantul in ceea ce priveste neobstructionarea elevilor de etnie romana de a invata in limba materna.

Presedintele Traian Basescu, complimentat de o profesoara (VIDEO)

Seful statului a si glumit, la intalnirea sa cu tinerii romani care locuiesc in strainatate. O profesoara l-a complimentat pe Traian Basescu spunandu-i presedintelui ca. arata ca la 20 de ani. Iar replica.

Traian Basescu:Avem crestere economica al treilea an consecutiv

Presedintele Traian Basescu a declarat sambata, la Sulina, ca Romania va avea crestere economica in al treilea an consecutiv si romanii au toate motivele sa fie optimisti, chiar daca mai sunt si criticile interne specifice unui popor latin.

ştiri din Monden

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )