Libnet.ro
UNICEF

16:15

Gabriela Firea isi prezinta sloganul electoral in plina dizolvare a stangii din Capitala: Firea Oamenilor

Adevărul Adevărul,
Gabriela Firea isi prezinta sloganul electoral in plina dizolvare a stangii din Capitala: Firea Oamenilor

Primarul General al Capitalei Gabriela Firea si-a prezentat joi sloganul electoral in curs pentru alegerile locale din septembrie. Aceasta motiveaza ca de 30 de ani sunt aproape de oameni, ca le-a aparat interesele din presa, in Senat si apoi la Primaria Bucurestiului, asa ca partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de confunctura. ) Sa fim impreuna Alianta: Firea pentru Oameni! Firea Oamenilor, se arata in mesajul acesteia. continuă pe Adevărul

Gabriela Firea vrea sa castige un nou mandat cu sloganul FIREA Oamenilor: Ma aliez doar cu oamenii

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, si-a lansat sloganul de campanie pentru un nou mandat sub forma unui acronim al numelui sau: Forta, Iubire, Realitate, Eficienta, Adevar Oamenilor - FIREA Oamenilor. Gabriela Firea sustine ca in aceasta perioada, cand se fac si se desfac aliante politice electorale, ea se aliaza doar cu oamenii: Partenerii mei sunt bucurestenii, nu politicienii de conjunctura.

Gabriela Firea, decizie de ultima ora. A activat de urgenta

Gabriela Firea, primarul General al Bucurestiului, a hotarat activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular, o sectie externa a spitalului Victor Babes. Acesta a fost construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de coronavirus. Gabriela Firea, decizie soc. A activat de urgenta .

Victor Ponta a facut anuntul care o baga in sperieti pe Gabriela Firea

Victor Ponta a declarat miercuri seara ca Pro Romania, partidul pe care il conduce, va avea un candidat la Primaria Capitalei care va oferi o alternativa fata de Gabriela Firea si Nicusor Dan. Numele acestuia, dar si ale candidatilor la primariile de sector, vor fi anuntate saptamana viitoare. Alegeri locale 2020, candidati iesiti din tipare.

Gabriela Firea reclama lipsa unui program national de tratare cu plasma a pacientilor infectati cu Covid-19, aflati in stare grava

Primarul general, Gabriela Firea, acuza lipsa unui program national de tratare cu plasma a pacientilor infectati cu coronavirus aflati in stare grava. Firea afirma ca putinele cazuri de tratament cu plasma se datoreaza medicilor, care explica cum pot pacientilor vindecati necesitatea de a ajuta, totul fiind la mica intelegere.

Gabriela Firea: Am investit in sanatate in 4 ani, cat altii in 20!

Gabriela Firea a anuntat achizitionarea de catre Primaria Capitalei a 100 de ambulante noi, moderne, pentru bucuresteni si ilfoveni. Daca apare vreo problema, sa va bazati pe noi!, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de Facebook.

GABRIELA FIREA: Blocul in care functioneaza Club A intra in consolidare

Blocul in care functioneaza Club A, club studentesc infiintat in 1969, unde s-au lansat numeroase trupe rock si underground, intra in consolidare, a anuntat, astazi, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Gabriela Firea, acuzatii grave la adresa Ministerului Sanatatii: ii imbolnaviti de inima pe oameni! Transmiteti depresie comunitara!

In urma bilantului prezentat in cursul zilei de ieri de catre Grupul de Comunicare Strategica, primarul Capitalei, Gabriela Firea, a transmis pe Facebook un mesaj adresat Ministerului Sanatatii prin care il acuza de manipulare si dezinformare, sustinand ca datele transmise cu privire la numarul bolnavilor din Capitala este fals. Mai mult, aceasta a subliniat ca .

Gabriela Firea, dezvaluiri in premiera la Mihai Gadea: Va exploda un nou subiect la noi!

Gabriela Firea vine cu dezvaluiri incredibilie, intr-un interviu, la Sinteza Zilei, fata in fata cu Mihai Gadea. Primarul Capitalei a adus in discutie blocajele din demersurile pe care le-a facut in timpul pandemiei de coronavirus.

Gabriela Firea activeaza de urgenta spitalul modular infiintat. Anuntul primarului general al Capitalei

Gabriela Firea a decis activarea, in regim de urgenta, a spitalului modular - sectie externa a spitalului Victor Babes - construit in urma cu doua luni de Compania Municipala de Consolidari a Primariei Capitalei, avand in vedere evolutia pandemiei de Covid-19.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )