Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu, lovitura dura pentru PNL

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, lovitura dura pentru PNL

Filiala PNL Italia a PNL Diaspora a anuntat ca trece in corpore la Partidul Miscarea Populara PMP) condusa de Traian Basescu. Anuntul a fost facut ieri de Dorin Coman, fost lider al PNL Diaspora la Roma, potrivit. continuă pe Antena3

Lovitura dura primita de PNL: Organizatia de diaspora din Italia a partidului a trecut la PMP

Filiala PNL Italia din organizatia de diaspora a anuntat ca trece in corpore la Partidul Miscarea Populara. Anuntul a fost facut ieri de Dorin Coman, fost lider al PNL Diaspora la Roma, potrivit.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a moartii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu: Klaus Iohannis este intr-o eroare fundamentala. Utilizeaza excesiv strada si emotia colectiva a mortii dramatice a propriilor cetateni, pentru a-si atinge obiectivele politice

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, ca presedintele Klaus Iohannis se afla intr-o eroare fundamentala, folosind strada pentru.

Traian Basescu, mesaj pentru Klaus Iohannis: Domnule Presedinte, opriti-va!

Traian Basescu il acuza pe Klaus Iohannis ca se foloseste de strada pentru a-si atinge scopurile politice, cel mai recent exemplu in acest sens fiind cel al mortii politistului.

Gabriela Firea s-a RAZGANDIT: isi RETRAGE plangerea penala impotriva lui Traian Basescu. Am luat aceasta decizie pentru ca...

Gabriela Firea a anuntat aseara la un post de televiziune ca isi retrage plangerea impotriva lui Traian Basescu deoarece considera ca nu mai are timp sa faca naveta la Parchetul General.

Gabriela Firea anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj, precizand ca au trecut doi ani de cand a depus aceasta plangere, informeaza Mediafax.

Gabriela Firea si-a retras plangerea penala impotriva fostului presedinte Traian Basescu

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea a anuntat ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte al Romaniei, Traian Basescu, pentru acuzatiile de santaj.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, anunta ca si-a retras plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu: Nu a fost o decizie simpla .

Cele mai mari catastrofe navale romanesti din istorie. Traian Basescu si incendiul infricosator de pe raul Sena

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 239 de oameni. Traian Basescu a fost implicat in una dintre catastrofele navale romanesti din top 5.

Rasturnare de situatie: Gabriela Firea si-a retras plangerea impotriva lui Traian Basescu

Gabriela Firea a confirmat, la QA, de la Antena 3, ca a renuntat la plangerea impotriva fostului presedinte Traian Basescu, care a amenintat-o in perioada in care facea parte din.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )