Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cele mai mari catastrofe navale romanesti din istorie. Traian Basescu si incendiul infricosator de pe raul Sena

Adevărul Adevărul,
Cele mai mari catastrofe navale romanesti din istorie. Traian Basescu si incendiul infricosator de pe raul Sena

Cel mai grav eveniment in care a fost implicata o nava militara romaneasca a avut loc in 1944 si s-a soldat cu 1. 000 de morti. Cel mai mare dezastru civil s-a produs in 1989, in apropiere de Galati, si a dus la moartea a 239 de oameni. Traian Basescu a fost implicat in una dintre catastrofele navale romanesti din top 5. continuă pe Adevărul

Catalin Neagu, Top Factoring: 2016-2017 sunt anii in care oportunitatile de business in industria noastra sunt cele mai mari

Criza nu a afectat toate industriile din Romania pe unele le-a ajutat sa prospere. Daca privim la piata de recuperari creante aceasta a crescut foarte mult in ultimii ani si va ajunge la maturitate pana anul viitor. Treptat, pe aceasta piata au intrat.

Bebelusi in cutii de carton pe post de incubatoare! Imagini cu cele mai mici victime ale crizei din Venezuela

Criza economica din Venezuela este atat de profunda incat medicii sunt nevoiti sa foloseasca cutii de carton in loc de incubatoare, pentru nou-nascuti, scrie Daily Mail. Fotografiile cu.

Care sunt cele mai sanatoase tari din lume si unde sunt cele mai mari probleme: ce loc ocupa Romania

Un studiu realizat de Natiunile Unite dezvaluie tarile in care traiesc cei mai sanatosi oameni, Islanda ocupand locul fruntas, in timp ce Romania se afla in prima jumatate a clasamentului.

Se pregateste la Timisoara cel mai mare targ educational din Europa de Sud-Est. Cele mai mari universitati din Anglia, Germania sau Franta vin dupa studenti

Timisoara va gazdui, la inceputul lunii octombrie, cel mai mare targ international de universitati din Sud-Estul Europei.

Cum arata cele mai luxoase superiahturi care vor fi expuse la Monaco Yacht Show: costa milioane de euro si au dotari spectaculoase FOTO

Monaco Yacht Show, evenimentul in cadrul caruia sunt prezentate cele mai impresionante modele de ambarcatiuni din lume, se desfasoara in acest an intre 28 septembrie si 1 octombrie.

Depagubiri de 25 de ori mai mari obtinute in instanta de o familie expropriata pentru construirea centurii municipiului Targu Jiu

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri din Romania CNADNR) a fost obligata de catre Tribunalul Gorj sa achite despagubiri de 25 de ori mai mari decat cele stabilite initial.

Castigatorii galei Effie: Grand Effie merge la Leo Burnett Target. McCann, cele mai multe premii

Agentia Leo Burnett Target a castigat trofeul Grand Effie, pentru Campania Tadaaam GigaWeekend a brandului Telekom Romania, la editia din 2016 a Galei Effie. Printre ceilalti mari castigatori ai editiei din acest an se Numara McCann - cu 12.

Mircea Badea, cele mai tari poante dupa cutremur

Mircea Badea a postat pe Facebook, dupa seismul din noaptea de vineri spre sambata, doua dintre cele mai amuzante glume pe aceasta tema. Cele mai tari poante de la cutremur: 1. Andrei Versace:.

TOP cele mai vizitate orase din lume in 2016: iata de ce merita sa le vezi si tu

Cele mai vizitate orase din lume de catre turisti straini au fost dezvaluite intr-o analiza a Mastercard, Global Destination Cities Index . In top 10 se afla doar trei orase din Europa, dintre care unul se afla aproape de Romania. Iata de ce aceste.

Cele mai bune masti de fata pe care le poti face acasa: amestecuri naturale care te ajuta sa-ti protejezi tenul in sezonul rece, fara sa cheltuiesti o avere pe creme

In aceasta perioada a anului, cand zilele reci au inceput sa-si faca deja simtita prezenta, mastile de casa, naturale si pline de vitamine, vor face minuni pentru ten. Fie ca hidrateaza sau curata, cremele naturale pot fi realizate foarte simplu, important este sa stiti care sunt cele mai potrivite ingrediente pentru ceea ce aveti nevoie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2106 seconds )