Libnet.ro
UNICEF

22:15

Traian Basescu: Marirea reala a pensiilor e de 3,5%

România Liberă România Liberă,
Traian Basescu: Marirea reala a pensiilor e de 3,5%

Traian Basescu ia Guvernul la bani marunti si a calculat ca majorarea reala a pensiilor de la 1 sept. continuă pe România Liberă

TRAIAN BASESCU: PNL minte la fel ca PSD

Traian Basescu a declarat ca il deranjeaza ca PNL minte la fel ca PSD cand vine vorba de pensii. PSD se lauda ca va da crestere de 40% la pensii si nu aveau banii necesari pentru asta, iar PNL nu a dat indexarea de la 1 ianuarie si acum vin si spun ca au marit punctul de pensie cu 14%. Fostul presedinte a adaugat ca liberalii au furat fiecare pensionar cu 904 lei, iar marirea reala este de doar 3.

TRAIAN BASESCU: Nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui.Nu e posibil ca Guvernul sa nu asigure masti pentru copii

Traian Basescu crede ca este nevoie de o metodologie in legatura cu deschiderea anului scolar si spune nu poti sa pui fiecare primar in situatia de a face dupa capul lui cum crede. Fostul presedinte preziceaca ca nu este posibil ca Guvernul sa nu asigure masti de protectie pentru copii.

Traian Basescu, despre deschiderea noului an scolar: Era nevoie de o meteodologie, pentru ca nu poate fiecare primar sa faca dupa capul lui Nu e posibil ca Guvernul sa nu asigure masti pentru copii

Fostul presedinte Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei,a vorbit despre inceperea noului an scolar, duminica, si este de parere cadesi solutia trimiterii la administratiile locale.

Traian Basescu stie cum va castiga Primaria Capitalei. Declaratia categorica a fostului presedinte

Candidatul PMP la primaria Capitalei, Traian Basescu este sigur ca va castiga un nou mandat de primar al Municipiului Bucuresti. Cum va castiga Traian Basescu Chiar daca si-a anuntat candidatura pe ultima suta de metri, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat, in direct, la Romania TV ca va obtine suficiente voturi pentru a .

Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Romania, in plina pandemie, se pregateste de Alegeri Locale 2020, cu un numar considerabil de candidati aspiranti la functii de primar sau consilieri generali, in diferitele circumscriptii electorale. La nivelul Capitalei exista noua candidati pana in acest moment, spre deosebire de acum patru ani, cand au fost doisprezece candidati. Casele de pariuri si sansele candidatilor .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )