Libnet.ro
UNICEF

15:01

Traian Basescu stie cum va castiga Primaria Capitalei. Declaratia categorica a fostului presedinte

Playtech Playtech,
Traian Basescu stie cum va castiga Primaria Capitalei. Declaratia categorica a fostului presedinte

Candidatul PMP la primaria Capitalei, Traian Basescu este sigur ca va castiga un nou mandat de primar al Municipiului Bucuresti. Cum va castiga Traian Basescu Chiar daca si-a anuntat candidatura pe ultima suta de metri, fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat, in direct, la Romania TV ca va obtine suficiente voturi pentru a . continuă pe Playtech

Traian Basescu, despre alegerile locale: La Bucuresti, castigatorul se cunoaste, sunt eu. Guvernul trebuie, mai ales in orasele in care sunt focare de pandemie, sa introduca votul prin corespondenta

Fostul presedinte Traian Basescu se declara sigur ca va obtine victoria in alegerile pentru Primaria Capitalei , precizand ca mizeaza pe votul nehotaratilor. in acelasi timp, candidatul PMP la functia de.

Alegeri locale 2020. Ce cote au Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu la casele de pariuri

Romania, in plina pandemie, se pregateste de Alegeri Locale 2020, cu un numar considerabil de candidati aspiranti la functii de primar sau consilieri generali, in diferitele circumscriptii electorale. La nivelul Capitalei exista noua candidati pana in acest moment, spre deosebire de acum patru ani, cand au fost doisprezece candidati. Casele de pariuri si sansele candidatilor .

NICUSOR DAN: Locul Gabrielei Firea e la prezidiul PSD, nu la Primaria Capitalei

Nicusor Dan, sustinut de Alianta USR PLUS si PNL pentru candidatura la Primaria Capitalei, a criticat-o, astazi, pe primarul general, Gabriela Firea, aleasa prim-vicepresedinte al PSD, pentru faptul ca in materialele electorale nu a folosit sigla partidului, desi este membra de mult timp.

Viorel Catarama, candidatura invalidata pentru Primaria Capitalei

Biroul Electoral a invalidat candidatura lui Viorel Catarama la Primaria Capitalei, iar omul de afaceri anunta ca se va adresa instantei.

Lovitura pentru Viorel Catarama! Acesta nu poate candida la Primaria Capitalei

Viorel Catarama a postat un mesaj pe o retea sociala dupa ce Biroul Electoral al Circumscriptiei Electorale Bucuresti a invalidat candidaturile Miscarii Patriotilor Romani MPR) la Primaria Capitalei. Sa avem credinta ca un astfel de abuz va fi sanctionat ca atare, spune acesta.

Florin Calinescu intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Candideaza din partea Partidului Verde

Prim-vicepresedintele Partidului Verde, Vlad Soare, a anuntat pe Facebook ca Florin Calinescu este alegerea partidului sau pentru Primaria Capitalei.

Florin Calinescu, veste trista in ziua in care a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei

Florin Calinescu a intrat in cursa pentru Primaria Capitalei, candidand din partea Partidului Verde. Candidatura actorului a fost inscrisa la Biroul Electoral Central marti, in ultima zi in care se mai puteau face inscrieri, potrivit prim-vicepresedintelui partidului, Cristian Vlad Soare.

DOCUMENT Romgaz ar putea prelua ELCEN, dar si razboiul cu Primaria Capitalei

Producatorul de gaze Romgaz ar putea deveni proprietarul producatorului de energie termica ELCEN din Bucuresti, companie aflata in insolventa, potrivit unei note semnate de Adrian Volintiru, directorul general al Romgaz. Astfel, Romgaz ar ajunge in situatia de a prelua nu doar simple active, ci si lupta continua cu rau-platinica Termoenergetica, fostul RADET, si Primaria Capitalei. ELCEN nu-si primeste banii pentru energia termica furnizata in Capitala, ajungand la randul ei sa aiba datorii de peste 500 milioane de lei catre Romgaz.

Candidat la Primaria Capitalei, Tariceanu nu a stiut cat costa o calatorie cu autobuzul: Depinde de distanta pe care mergi. 3 lei (VIDEO)

Calin Popescu Tariceanu s-a facut de ras. Candidatul ALDE la Primaria Capitalei a declarat ca vrea sa rezolve problema traficului din Bucuresti. Tariceanu a anuntat ca va propune ca transportul public sa.

Traian Basescu: Daca nu se dezbate in trei zile, motiunea de cenzura se anuleaza. CCR nu va ierta PSD daca nu respecta termenul constitutional

Fostul presedinte, Traian Basescu, avertizeaza ca, daca motiunea de cenzura depusa de PSD impotriva Guvernului Orban nu va fi dezbatuta duminica, atunci poate fi uitata. Asta pentru ca, potrivit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )