Libnet.ro
UNICEF

10:00

Traian Basescu, nou atac furibund pe Facebook. Ce ii transmite Laurei Codruta Kovesi

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, nou atac furibund pe Facebook. Ce ii transmite Laurei Codruta Kovesi

De ce ? Pai uitati de ce deontologilor ! Pe 21. 2014, dupa 44 ani si 6 luni, mi-am terminat mandatul in serviciul public si al statului . Reactia statului pe care l-am servit a fost urmatoarea. continuă pe Antena3

Traian Basescu se dezlantuie pe Facebook la adresa Laurei Codruta Kovesi si a propagandei

Am vazut haita de propaganda a anilor 50, la lucru ! Imediat ce dai sa vorbesti de Laura Codruta Kove, daca n-o lauzi consistent, propagandastii incazarmati te declara dusman al justitiei mai.

Traian Basescu: M-ar surprinde daca Codruta nu ar dispune supravegherea nepoteilor mei, sa fie scosi in catuse spre gloria ei

Traian Basescu a raspuns, pe facebook, celor care i-au reprosat criticile aduse Codrutei Kovesi, pe care-i numeste deontologi, inventariind actiunile procurorilor impotriva sa si familiei sale si comentand ca nu l-ar surprinde daca procurorul-sef al DNA ar dispune masuri de supraveghere impotriva nepotilor sai, informeaza News. ro.

Traian Basescu, intrebat pe cine vede in locul Codrutei Kovesi la DNA: in acest moment nu exista o solutie mai buna

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe Facebook, raspunzand intrebarii unui utilizator al retelei de socializare, ca in acest moment nu exista o solutie mai buna pentru conducerea DNA.

Traian Basescu, dupa o serie de atacuri la adresa sefei DNA: Nu exista o solutie mai buna decat Kovesi

Fostul presedinte Traian Basescu se contrazice in declaratii in ceea ce o priveste pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, aratand ca nu exista o solutie mai buna decat aceasta pentru a conduce DNA in acest moment. in ultimele zile, fostul sef al statului a lansat mai multe atacuri la adresa Laurei Codruta Kovesi.

Traian Basescu, reclamat la PPE

Lovitura pentru fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Prim-vicepresedintele PNL Cristian Busoi a declarat, pentru dcnews. ro ca fostul presedinte, Traian Basescu s-a aliat cu PSD. Din.

Gabriel Liiceanu se declara dezamagit de Traian Basescu. Scrisoarea sa a ajuns virala pe Internet

Gabriel Liiceanu a scris, intr-un text publicat pe Contributors, ca, dupa incheierea mandatului de presedinte, Traian Basescu a reimbracat uniforma politicianului care se lasa strabatut de frisonul luptei deindata ce simte mirosul mocirlei, cu referire la declaratiile recente privind DNA si justitia.

Lovitura de teatru in scandalul Ghita-Kovesi: Ce are de spus Traian Basescu despre sefa DNA

Fostul presedinte Traian Basescu s-a decis sa dea cartile pe fata in ceea ce priveste scandalul Ghita-Kovesi, vorbind despre presupusa relatie de prietenie pe care sefa DNA ar fi avut-o cu.

Razboi total intre Traian Basescu si Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera, dezvaluiri din familia fostului presedinte

Conflictul dintre fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, si seful ros-albastrilor, Gigi Becali, pare ca nu se mai termina. Acesta din urma a facut o serie de dezvaluiri incendiare din familia.

Ion Cristoiu: E la moda sa te dezici de Traian Basescu. Eu nu ma dezic!

Ion Cristoiu vorbeste in Gandul de vineri, de pe blogul personal, despre relatia pe care a avut de-a lungul anilor cu fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu. Am tras .

Traian Basescu umbla in geanta cu o psaltire de la mine. Elena Udrea, dezvaluiri nemaistiute din viata fostului presedinte al Romaniei

Elena Udrea a facut dezvaluiri nemaistiute din viata lui Traian Basescu. Proaspat admisa la programul de master de Consiliere pastorala si asistenta psihosociala al Facultatii de Teologie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2074 seconds )