Libnet.ro
UNICEF

12:45

Traian Basescu: Plahotniuc este cancerul Republicii Moldova. A sustine un asemenea om este o ticalosie(VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Plahotniuc este cancerul Republicii Moldova. A sustine un asemenea om este o ticalosie(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in cadrul emisiunii Se intampla acum, situatia din Republica Moldova, precizand ca va discuta acest subiect si cu liderii popularilor europeni. Ma. continuă pe B1

Traian Basescu, despre criza politica din Republica Moldova: Jocul s-a facut in favoarea lui Plahotniuc. E lovitura de stat mascata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca ceea ce se intampla in Republica Moldova este de fapt o lovitura de stat in care nu s-a folosit forta miliara, ci institutiile statului care sunt la dispozitia oligarhului Vlad Plahotniuc, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, dupa deciziile Curtii Constitutionale a Rep. Moldova: Jocul s-a facut in favoarea lui Plahotniuc. E lovitura de stat mascata

Traian Basescu a declarat ca ceea ce se intampla in Republica Moldova este de fapt o lovitura de stat in care nu s-a folosit forta miliara, ci institutiile statului care sunt la dispozitia oligarhului Vlad Plahotniuc, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, despre situatia din Republica Moldova: Este o lovitura de stat data de Plahotniuc!/Faptul ca Romania nu reactioneaza nu este in regula (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu ultimele evolutii de pe scena politica din Republica Moldova arata clar ca avem de-a face cu o lovitura de stat data de oligarhul Vladimir Plahotniuc. Este o lovitura de.

Premierul Maia Sandu cere functionarilor publici sa sustina noul Guvern al Republicii Moldova: Trecerea pasnica a puterii depinde acum de voi / Nu ascultati de indicatiile ilegale si nedemocratice ale lui Plahotniuc

Prim-ministrul Republicii Moldova, Maia Sandu, a tinut duminica un discurs prin care le-a transmis functionarilor publici ca noul Guvern doreste sa elibereze institutiile statului de controlul politic si a cerut sustinerea acestora in perioada de transfer a puterii.

Igor Dodon a enumerat trei planuri pregatite de Vladimir Plahotniuc pentru indepartarea sa! Presedintele Republicii Moldova nu exclude nici varianta lichidarii fizice

Igor Dodon, presedintele Republicii Moldova, a enumerat, luni, mai multe scenarii pe care Vladimir Plahotniuc le-ar lua in calcul pentru indepartarea sa de la putere, si nu a exclus nici macar varianta lichidarii.

Ucraina a anuntat ca este dispusa sa ofere asistenta Republicii Moldova

Ucraina sustine ca este ingrijorata de situatia politica din Republica Moldova, motiv pentru care a anuntat ca este gata sa ofere asistenta in rezolvarea problemelor existente, potrivit.

Presedintele interimar al Republicii Moldova anunta alegeri anticipate

Premierul Pavel Filip, care detine interimatul functiei de presedinte al Republicii Moldova, a semnat decretul de stabilire a alegerilor parlamentare anticipate pentru data de 6 septembrie. Este un termen.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

Traian Basescu: in turul doi vom merge cu Iohannis; marea intrebare e cu cine va vota electoratul PSD

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu este exclus, daca PSD va continua sa inregistreze o scadere, sa nu fie prezidentiabilul PSD in turul 2 al alegerilor, iar atunci romanii ar putea sa vada o lupta Ciolos-Iohannis sau chiar Barna-Iohannis, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, dupa esecul inregistrat la ONU: Romania a primit factura unei politici externe abulice, fara orizont, fara consistenta, fara inteligenta si mai ales, fara respect pentru interesul national

Traian Basescu considera ca, pentru Romania, ratarea unui loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU este o catastrofa, rezultatul fiind factura unei politici externe abulice, fara orizont, f.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )