Libnet.ro
UNICEF

09:15

Traian Basescu: PNL - USR - PMP sunt departe de a avea in Parlament numarul de voturi necesar reusitei unei motiuni de cenzura

Antena3 Antena3,
Traian Basescu: PNL - USR - PMP sunt departe de a avea in Parlament numarul de voturi necesar reusitei unei motiuni de cenzura

Presedintele de onoare al PMP, Traian Basescu, afirma ca PNL, USR si PMP sunt departe de a avea in Parlament numarul de voturi necesar pentru trecerea unei motiuni de cenzura, chiar si cu voturile UDMR si Pr. continuă pe Antena3

Opozitia are un candidat comun pentru sefia Camerei Deputatilor. PNL, USR si PMP o propun pe Raluca Turcan

Liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, este candidatul comun al PNL, USR si PMP pentru sefia Camerei Deputatilor, decizia fiind luata marti seara.

PNL, USR si PMP au solutia pentru sefia Camerei Deputatilor: cine il va inlocui pe Dragnea

Avand in vedere ca Dragnea este in inchisoare, s-a eliberat postul de presedinte al Camerei Deputatilor, iar PNL, USR si PMP au venit cu un candidat comun la acel post. La doar cateva zile de la alegeri, principalele partide de opozitie de la noi au facut front comun pentru gasirea unui candidat unic la postul [] .

Traian Basescu, replica pentru Rares Bogdan: Am vazut declaratia lui ca va fi seful meu. Sunt un om care nu prea a avut sefi

Senatorul Traian Basescu, viitor europarlamentar din partea PMP, a comentat ironic faptul ca Rares Bogdan a fost propus de liberali ca sef al grupului parlamentarilor romani ai PPE in Parlamentul European,.

PNL, USR si PMP o sustin pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor, in locul lui Liviu Dragnea

NL, USR si PMP o vor sustine pe Raluca Turcan pentru functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Anuntul a fost facut marti de liderii USR - Dan Barna, PMP - Eugen Tomac si de liderul deputatilor liberali.

Traian Basescu: Politica nu e manastire de maici

Traian Basescu a facut o serie de declaratii, intr-un interviu Realitatea TV, cu privire la pozitionarile si strategiile adoptate de noua conducere PSD, criticand totodata ezitarile Aliantei 2020 USR Plus de a asuma o posibila guvernare.

Traian Basescu, despre Codruta Kovesi la prezidentiale: Ne-a pacalit pe toti!

Traian Basescu are multe motive sa se simta dezamagit de Laura Codruta Kovesi, avand in vedere ca ea a devenit arma care s-a intors impotriva fostului presedinte. E un fel de-a spune, desigur, insa Basescu o vede acum potrivita pentru alt rol. Cum a devenit Kovesi un simbol al luptei impotriva coruptiei Laura Codruta Kovesi [] .

Mircea Badea, reactie dupa ce l-a vazut pe Traian Basescu in timpul discursului Papei la Cotroceni

Antipatia lui Mircea Badea fata de fostul presedinte Traan Basescu nu putea sa treaca neobservata nici cu ocazia venirii Papei Francisc in Romania. Cel putin, asa s-a gandit moderatorul Antena 3 atunci cand a a scris o postare in dulcele-i stil caracteristic despre fostul sef de stat, surprins in timpul discurusului de la Palatul Cotroceni [] .

Cum scapa Traian Basescu chiar daca va fi dovedit a fi colaborator al Securitatii

CNSAS sustine ca fostul presedinte Traian Basescu ar fi fost colaborator al Securitatii. Chiar si asa, Basescu are mari sanse sa ramana cu mandatul de europarlamentar. Candidatii la functii publice.

Europa Libera: Traian Basescu ar fi recunoscut ca scrisul din notele informative date Securitatii ii apartine

Traian Basescu si-a vazut dosarul de la CNSAS cu doar cateva zile inainte alegerilor europene si ar fi recunoscut ca notele informative olografe ii apartin, spun pentru Europa Libera surse din institutie.

Ce spune Traian Basescu despre dosarul sau privind stabilirea calitatii de colaborator al Securitati

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat miercuri ca isi doreste ca dosarul privind stabilirea calitatii de colaborator al Securitati in cazul sau sa se judece cat mai repede, fara sa se ajunga la un.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )