Libnet.ro
UNICEF

21:00

Traian Basescu: Ponta a mintit cand a pus decorarea lui Opris pe seama accidentului din Apuseni

B1 B1,
Traian Basescu: Ponta a mintit cand a pus decorarea lui Opris pe seama accidentului din Apuseni

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca premierulVictor Ponta a mintit atunci cand a pus decorarea generalului MarcelOpris pe seama accidenului. continuă pe B1

Traian Basescu: Ponta a mintit cand a pus decorarea lui Opris pe seama accidentului din Apuseni (VIDEO)

Presedintele TraianBasescu a declarat, joi seara, in cadrul unei conferinte de presa, ca premierulVictor Ponta a mintit atunci cand a pus decorarea generalului MarcelOpris pe seama accidenului.

Traian Basescu: Ponta m-a rugat chiar sa-i fiu nas. Si-a lasat sotia insarcinata pentru fiica unui lider PSD (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, in emisiunea Sub semnul intrebarii, difuzata de B1 TV, ca premierul Victor Ponta l-a rugat la un moment dat sa-i fie nas si ca n-ar trebui sa fie de mirare.

Traian Basescu: Ponta a vrut sa discrediteze conducerea ICR

Presedintele Traian Basescu a declarat, joi, ca sustine in instanta demersurile fostei conduceri ICR cu privire la acuzatiile proferate de premierul Victor Ponta.

Traian Basescu: Ponta si-ar dori sa fie primit de Putin. Sunt incercari pentru a se face o vizita

Presedintele Traian Basescu continua duelul declarativ cu premierul Victor Ponta, in aceasta seara, la B1TV, de la ora 21. 30, intr-o emisiune moderata de Robert Turceascu.

Ponta s-a lansat in campania prezidentiala, acoperind-o incorect pe cea pentru PE

Presedintele Traian Basescu a declarat astazi ca premierul Victor Ponta s-a lansat in campania prezidentiala, acoperind in mod incorect campania pentru alegerile europarlamentare.

Traian Basescu a facut plangere la CCR pe numele lui Ponta

Presedintele Traian Basescu a facut plangere la Curtea Constitutionala pe numele premierului Victor Ponta. Traian Basescusustine ca premierul refuza sa semneze o serie de decrete pentru oferirea unor.

Victor Ponta, huiduit la Certeze. Traian Basescu: Nu am sa transmit niciodata mesaje prin Ponta

Presedintele Romaniei nu a transmis niciun mesaj prin premierul Victor Ponta la Certeze, asa cum a afirmat acesta. Precizarile sefului statului vin dupa declaratiile premierului de acolo. Traian Basescu a tinut.

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR pentru ca refuza sa semneze decretele unor decoratii

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

Traian Basescu l-a reclamat pe Victor Ponta la CCR: A creat un blocaj la nivel institutional

Presedintele Traian Basescu a facut o sesizare la CCR impotriva premieruluiVictor Ponta. Seful statului a depus marti o plangere cu privire la faptul ca Victor Ponta a refuzat sa contrasemneze decretul.

Ponta: Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi

Iesirea de marti seara a presedintelui Traian Basescu nu a fost o declaratie de presa, ci o criza de nervi, a declarat premierul Victor Ponta, adaugand ca probabil va urma un lung sir de crize de nervi deoarece presedintele este profund incontrolabil.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )