Libnet.ro
UNICEF

06:30

Traian Basescu o primeste marti la Cotroceni pe Christine Lagarde, directorul FMI

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu o primeste marti la Cotroceni pe Christine Lagarde, directorul FMI

Presedintele Traian Basescu o va primi, marti, la Cotroceni, pe Christine Lagarde, directorul general al Fondului Monetar International, potrivit programului sefului statului anuntat de Administratia Prezidentiala. Primirea de la Palatul Cotroceni este programata pentru ora 10:00. continuă pe Hotnews

Presedintele Traian Basescu o va primi pe Christine Lagarde, maine, la Cotroceni

Presedintele Traian Basescu o va primi, maine dimineata, incepand cu ora 10:00, la Cotroceni, pe directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, conform programului sefului statului afisat de Administratia Prezidentiala.

UPDATE Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta s-a intalnit luni la Palatul Victoria cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Primul-ministru a evidentiat realizarile economice ale Guvernului si politicile macroeconomice avute in vedere pentru perioada urmatoare, in timp ce directorul FMI a felicitat autoritatile romane pentru incheierea cu succes a acordului finalizat in luna iunie 2013, precum si pentru iesirea Romaniei din procedura de deficit bugetar excesiv, se arata intr-un comunicat al Guvernului.

Isarescu si Georgescu au venit la Guvern, pentru a participa cu Ponta la discutia cu directorul FMI, Christine Lagarde

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR) si prim-viceguvernatorul Florin Georgescu au venit la Guvern, pentru a participa, alaturi de premierul Victor Ponta, la discutia cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde.

Premierul Victor Ponta se intalneste cu directorul FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste astazi cu directorul general al FMI, Christine Lagarde. Aceasta se va afla timp de doua zile in prima sa vizita in Romania, dupa numirea in functie, petrecuta in luna.

Premierul Ponta va avea o intrevedere, luni, cu directorul FMI Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se va intalni cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, intrevederea urmand sa aiba loc luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria. Directorul general.

Directorul general al FMI, Christine Lagarde, a ajuns la Palatul Victoria pentru intalnirea cu premierul Ponta

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Premierul Victor Ponta se intalneste luni cu directorul general al FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17:00, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, potrivit unui anunt postat pe site-ul Guvernului, citat de Agerpres.

Premierul Ponta se intalneste astazi cu directorul general al FMI, Christine Lagarde

Premierul Victor Ponta se intalneste luni, la ora 17. 00, cu directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde.

Victor Ponta s-a intalnit cu Christine Lagarde

Primul-ministru al Romaniei, Victor Ponta, s-a intalnit astazi, la Palatul Victoria, cu directorul general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, se arata intr-un comunicat primit la redactie.

Florin Citu catre Christine Lagarde: Nu aprobati un nou acord cu Romania

Analistul Florin Citu i-a solicitat directorului general al Fondului Monetar International FMI), Christine Lagarde, aflata intr-o vizita oficiala de doua zile in tara noastra, sa nu aprobe un nou acord cu Romania. Analistul a precizat, intr-o scrisoare deschisa, adresata oficialului FMI si remisa astazi redactiei, ca economia nu mai poate suporta inca doi ani de reforme mimate.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )