Libnet.ro
UNICEF

16:01

Traian Basescu, reclamat la CNCD pentru afirmatii incitatoare la ura la adresa minoritatii rome

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, reclamat la CNCD pentru afirmatii incitatoare la ura la adresa minoritatii rome

Trei ONG-uri, respectiv Centrul de Resurse Juridice, Centrul de Actiune pentru Egalitate si Drepturile Omului ACTEDO si Asociatia MozaiQ LGBT, anunta sambata ca au sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) si Consiliul National al Audiovizualului CNA) cu privire la o serie de declaratii discriminatorii si incitatoare la ura exprimate de fostul presedinte Traian Basescu la adresa minoritatii rome. Potrivit organizatiilor citate, afirmatiile au fost facute vineri seara, intr-o emisiune de televiziune. continuă pe Hotnews

Iohannis, reclamat la CNCD pentru instigare la ura dupa declaratiile privind autonomia Tinutului Secuiesc

Declaratiile presedintelui Klaus Iohannis privind autonomia Tinutului Secuiesc fac obiectul unei plangeri la CNCD, demers initiat de Asociatia pentru Protectia Drepturilor Minoritare Miko Imre, transmite transindex. ro.

Klaus Iohannis, reclamat la CNCD pentru declaratiile pe tema Tinutului Secuiesc

Presedintele Klaus Iohannis a fost reclamat la CNCD de o asociatie maghiara de asistenta juridica in domeniul minoritatilor, ca urmare a declaratiilor pe tema Tinutului Secuiesc.

Traian Basescu iese la atac: Gloriosilor! Fugiti ca iepurii! Cea mai neagra si rusinoasa zi din istoria Camerei Deputatilor

Fostul presedinte Traian Basescu a criticat Camera Deputatilor pentru faptul ca a lasat sa treaca proiectul privind autonomia Tinutului Secuiesc si a cerut demisiile celor din Biroul Permanent al Camerei Deputatilor.

Traian Basescu: Gloriosilor! Fugiti ca iepurii! Este cea mai neagra si rusinoasa zi din istoria Camerei Deputatilor

Traian Basescu a vorbit, pe o retea sociala, despre adoptarea tacita a legii care ofera autonomie Tinutului Secuiesc. Fostul presedinte acuza Camera Deputatilor ca a umilit Romania si poporul roman cu o astfel de decizie.

PSD va depune o plangere la CNCD impotriva lui Iohannis pentru instigare la ura

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat vineri ca partidul pe care il conduce va depune o plangere la Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) impotriva presedintelui Klaus Iohannis pentru instigare la ura pe baza raspandirii de informatii false, in urma declaratiilor pe tema proiectului de lege privind autonomia Tinutului Secuiesc.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )