Libnet.ro
UNICEF

17:45

Traian Basescu, replica pentru ministrul Muncii: Domnul Budai, nu folositi termeni care se potrivesc la vaca. Vaca poti sa o tai, la buget pot sa reduci cheltuielile (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu, replica pentru ministrul Muncii: Domnul Budai, nu folositi termeni care se potrivesc la vaca. Vaca poti sa o tai, la buget pot sa reduci cheltuielile (VIDEO)

Schimb de replici acide intre fostul presedinte Traian Basescu si ministrul Muncii, Marious Budai, in emisiunea Se intampla acum, de pe B1 TV. Totul a pornit de la o discutie despre reducerile. continuă pe B1

Traian Basescu, replica pentru ministrul Muncii: Domnul Budai, nu folositi termeni care se potrivesc la vaca. Vaca poti sa o tai, la buget poti sa reduci cheltuielile (VIDEO)

Schimb de replici acide intre fostul presedinte Traian Basescu si ministrul Muncii, Marious Budai, in emisiunea Se intampla acum, de pe B1 TV. Totul a pornit de la o discutie despre reducerile.

Romanii din diaspora incep sa se intoarca acasa timid, usor, crede Ministrul Muncii

Intoarcerea romanilor acasa este una dintre sursele de venit suplimentare pe care Ministrul Muncii Marius Budai se bazeaza pentru cresterea accelerata a pensiilor in urmatorii trei ani, dupa cum a declarat acesta intr-un interviu pentru Digi 24.

Ministrul Muncii: FMI a facut estimari gresite in privinta Romaniei(VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, sustine ca reprezentantii Fondului Monetar International au facut estimari gresite in privinta Romaniei. Prezent in emisiunea Se intampla acum, ministrul a.

Gabriela Firea, reactie dura dupa cearta cu Traian Basescu: Spunea numai minciuni aseara. Era frenetic

Primarul Capitalei, Gabriela Firea,noua reactie dupa scandalul cu Traian Basescu, de duminica seara. Vor sa plec din mediul politic. Sa ma duc in presa ca nu au lco de mine. Domnul Basescu spunea numai.

Scandal fara precedent intre Traian Basescu si Gabriela Firea. S-au jignit reciproc, in direct

Traian Basescu si Gabriela Firea s-au jignit reciproc, in direct la un post de televiziune. Fostul presedinte al Romaniei a spus ca bugetul Primariei Capitalei este de un miliard de euro, iar edilul sef a intervenit telefonic si cei doi s-au acuzat de minciuna. S-a ajuns foarte repede la atacuri la persoana. Traian Basescu si [] .

Traian Basescu, dupa esecul inregistrat la ONU: Romania a primit factura unei politici externe abulice, fara orizont, fara consistenta, fara inteligenta si mai ales, fara respect pentru interesul national

Traian Basescu considera ca, pentru Romania, ratarea unui loc de membru nepermanent in Consiliul de Securitate al ONU este o catastrofa, rezultatul fiind factura unei politici externe abulice, fara orizont, f.

Traian Basescu avertizeaza: Opozitia se supune unui risc enorm daca preia guvernarea fara un partid de 35% (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat luni, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Se intampla acum, ca opozitia si-ar asuma un risc foarte mare daca ar intra la guvernare fara sa.

Traian Basescu: Plahotniuc este cancerul Republicii Moldova. A sustine un asemenea om este o ticalosie(VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a comentat in cadrul emisiunii Se intampla acum, situatia din Republica Moldova, precizand ca va discuta acest subiect si cu liderii popularilor europeni. Ma.

Traian Basescu: in turul doi vom merge cu Iohannis; marea intrebare e cu cine va vota electoratul PSD

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu este exclus, daca PSD va continua sa inregistreze o scadere, sa nu fie prezidentiabilul PSD in turul 2 al alegerilor, iar atunci romanii ar putea sa vada o lupta Ciolos-Iohannis sau chiar Barna-Iohannis, relateaza Mediafax.

Traian Basescu, despre criza politica din Republica Moldova: Jocul s-a facut in favoarea lui Plahotniuc. E lovitura de stat mascata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca ceea ce se intampla in Republica Moldova este de fapt o lovitura de stat in care nu s-a folosit forta miliara, ci institutiile statului care sunt la dispozitia oligarhului Vlad Plahotniuc, potrivit Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,271 seconds )