Libnet.ro
UNICEF

01:05

Traian Basescu, sceptic inainte de votul de duminica: Cred ca Nicusor va ajunge primar A nu participa la aceste alegeri mi s-a parut un non-combat

B1 B1,
Traian Basescu, sceptic inainte de votul de duminica: Cred ca Nicusor va ajunge primar A nu participa la aceste alegeri mi s-a parut un non-combat

Traian Basescu a subliniat ca i s-a parut mai important sa participe la o competitie corecta decat sa isi mentina aura de invincibil. Fostul presedinte si primar general a explicat ca o. continuă pe B1

Traian Basescu: Nicusor Dan ar fi un exceptional inspector la disciplina in constructii. intr-adevar, are cea mai mare sustinere politica, dar asta e argument pentru alegerile parlamentare (VIDEO)

Traian Basescu, candidat al PMP pentru functia de primar general al Capitalei, a declarat luni, intr-o interventie in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca la alegerile locale votul nu ar trebui sa.

TRAIAN BASESCU: Sansele mele sunt minime, intuiesc rezultatul alegerilor

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat luni intr-un interviu pentru Spotmedia. ro ca sansele sale la votul de duminica sunt mici din cauza polarizarii electoratului pe marile blocuri politice - PSD vs.

Traian Basescu: Liderii PNL-USR-PLUS au mizat ca tin la aura de invincibilitate. S-au inselat. Iata ca PMP vine ca un os in gat

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca liderii PNL-USR-PUS s-au bazat pe faptul ca PMP va arunca un candidat slab in cursa pentru Bucuresti, dar s-au inselat. Traian Basescu crede ca Nicusor Dan nu va fi afectat de scandalul cu afaceristul Caine din Sectorul 4 si o numeste pe Gabriela Firea corupta. Fostul presedinte a criticat si implicarea Danei Budeanu in campanie.

Traian Basescu: Barna si Orban, l-au scos la plimbare prin targ ca pe urs, pe Nicusor Dan

Traian Basescu, candidatul PMP pentru Primaria Capitalei, il ataca pe candidatul dreptei, Nicusor Da.

Traian Basescu, despre o posibila retragere a sa din cursa pentru Primaria Capitalei: E o prostie

Traian Basescu, candidatul PMP la functia de primar al Capitalei, a declarat din nou ca nu se va retrage din cursa electorala pentru ca voturile pe care le-ar primi sa se indrepte catre Nicusor Dan, candidat.

Traian Basescu propune o dezbatere cu Firea si Dan in sala de consiliu a PMB

Candidatul PMP la Primaria Capitalei, Traian Basescu, propune o dezbatere cu principalii contracandidati, Gabriela Firea si Nicusor Dan, care sa fie gazduita de sala de consiliu a municipalitatii.

Traian Basescu: Intuiesc rezultatul alegerilor, sansele mele sunt minime. Nu mai am sansa votului pe om din 2000, acum bucurestenii vor mai multa politica

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei, sustine ca intuieste care va fi rezultatul alegerilor de duminica. Sansele mele sunt minime, a afirmat fostul presedinte si primar general, care a.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Traian Basescu, despre poluarea din Bucuresti: Trebuie luate masuri radicale

Traian Basescu, candiatul PMP la Primaria Capitalei, a declarat, duminica, la Forumul Candidatilor 2020, ca trebuie luate masuri radicale in privinta poluarii din Bucuresti. Pentru reducerea poluarii,.

Traian Basescu despre companiile municipale si stimulentele date de Primaria Capitalei: Firea este bolsevica, le voi desfiinta Voi pastra doar programul FIV si voi creste bugetul

Daca va fi ales primar general, Traian Basescu promite ca va face un audit la companiile municipale infiintate de Gabriela Firea, pentru a vedea unde au ajuns banii publici, apoi le va desfiinta. in ceea ce priveste stimulentele financiare acordate de Gabriela Firea, Traian Basescu spune ca le va desfiinta pe toate, mai putin programul FIV, fiindca sunt un proces de cumparare de voturi. in ceea ce priveste alocarile catre Catedrala Mantuirii Neamului, Traian Basescu este convins ca Patriarhul Daniel are suficiente resurse de finantare ca sa nu mai aiba nevoie de bani de la Primarie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )