Libnet.ro
UNICEF

14:15

Traian Basescu: Singura solutie pentru ca Republica Moldova sa devina parte a Uniunii Europene este unirea cu Romania (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Singura solutie pentru ca Republica Moldova sa devina parte a Uniunii Europene este unirea cu Romania (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut, marti, intr-o conferinta la Universitatea din Oradea, ca singura solutie pentru ca Republica Moldova sa devina partea Uniunii Europene este Unirea cu. continuă pe B1

KELEMEN HUNOR: UE este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Kelemen Hunor: Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia globala

Uniunea Europeana este singura solutie politica a continentului in competitia cu marile puteri mondiale, aceasta fiind si singura alternativa de constructie politica pentru romanii si maghiarii din Romania, considera Presedintele UDMR, Kelemen Hunor,.

TRAIAN BASESCU: Avem nevoie de o UE cat mai integrata si echitabila

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat astazi, la Universitatea din Oradea, ca avem nevoie de o Uniune Europeana cat mai integrata si cat mai echitabila, pentru a deveni un pol de putere globala intr-o lume tripolara.

TRAIAN BASESCU: Nationalismul-populist poate distruge UE

Nationalismul-populist poate distruge Uniunea Europeana, este de parere fostul presedinte Traian Basescu.

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a confirmat rezultatele alegerilor parlamentare

Curtea Constitutionala din Republica Moldova a confirmat, sambata, rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie si a validat mandatele de deputat pentru legislatura a X-a.

Traian Basescu: Daca va uitati la discursul lui Dragnea, o sa vedeti ce inseamna pelagra UE. Nationalismul-populist poate distruge UE

Populismul reprezinta cea mai mare amenintare la adresa Uniunii Europene, iar presedintele PSD, Liviu Dragnea, este reprezentativ acestei categorii, a precizat fostul presedinte Traian Basescu, in cadrul unui discu.

Eugen Tomac: Traian Basescu, cel mai pregatit politician roman sa reprezinte tara la Bruxelles, in Parlamentul European

Presedintele PMP, Eugen Tomac, a declarat, luni, ca fostul sef al statului Traian Basescu nu a luat inca o decizie privind o candidatura la alegerile europarlamentare. Tocmai precizeaza insa ca nu.

Pro-europenii refuza invitatia socialistilor de a forma o alianta in Parlamentul din Republica Moldova

Blocul pro-european ACUM a anuntat, marti, ca respinge invitatia lansata de Partidul Socialistilor al presedintelui pro-rus Igor Dodon, care ii chemase la negocieri pentru formarea unei aliante in Parlamentul.

Alegeri in Republica Moldova - Maia Sandu si Andrei Nastase resping invitatia socialistilor lui Dodon de a face alianta in Parlament

Maia Sandu si Andrei Nastase, cei doi copresedinti ai blocului ACUM format din Partidul Actiune si Solidaritate - PAS si Partidul Platforma Demnitate si Adevar - PPDA), au anuntat marti ca resping invitatia Partidului Socialistilor al presedintelui Igor Dodon de a forma o alianta in Parlamentul rezultat in urma alegerilor din 24 februarie, potrivit Radio Chisinau. Mai multi experti de la Chisinau considera ca cea mai logica alianta de guvernare ar fi intre democrati si socialisti, inclusiv pentru faptul ca cele doua formatiuni ar fi avut o colaborare nescrisa si in Parlamentul precedent.

Rezultatele alegerilor din Republica Moldova au fost validate: Curtea Constitutionala a respins sesizarile facute de coalitia pro-europeana ACUM

Curtea Constitutionala a Republicii Moldova a validat sambata rezultatele alegerilor parlamentare din 24 februarie si cele 101 de mandate obtinute in urma scrutinului, dupa ce a respins toate contestatiile.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )