Libnet.ro
UNICEF

19:30

Traian Basescu: Nu am am stiut ca Ghita ma inregistreaza cand m-am intalnit cu el sa aflu cine a facut pozele cu Udrea si Bica si Paris (VIDEO)

B1 B1,
Traian Basescu: Nu am am stiut ca Ghita ma inregistreaza cand m-am intalnit cu el sa aflu cine a facut pozele cu Udrea si Bica si Paris (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat in emisiunea Dosar de Politician ca nu se astepta ca Sebastian Ghita sa il inregistreze cand s-a intalnit cu el si a dezvaluit ca el a vrut sa se vada cu. continuă pe B1

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Sebastian Ghita: S-a complacut sa fie turnator in dosare penale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur miercuri la adresa lui Sebastian Ghita chiar la televiziunea acestuia dupa ce in interviul acordat lui Ion Cristoiu a vorbit si despre dosarul lui Mircea.

Traian Basescu, TRADAT de Elena Udrea? Sebastian Ghita: Ati vrea sa vedeti un presedinte arestat? Ea, saraca, se zbatea...

Sebastian Ghita a dezvaluit in ultimul episod al interviului acordat din Serbia lui Ion Cristoiu ca Elena Udrea era folosita de Traian Basescu pentru a discuta cu adversarii sai, nu doar ca sursa alternativa de.

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Traian Basescu: Cand merg in Moldova tin pasaportul diplomatic in buzunar poate vrea sa ma aresteze Dodon (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a afirmat in emisiunea Dosar de Politician ca merge des in Republica Moldova si de fiecare data isi asuma faptul ca Igor Dodon ar putea sa ceara sa fie retinut pentru ca.

Traian Basescu a dezvaluit trei momente in care a fost mintit de fostul director SRI George Maior (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a dezvaluit in emisiunea Dosar de Politician trei ocazii in care a fost mintit de catre fostul director al SRI George Maior cand l-a chemat pentru a cere informatii. Maior.

Traian Basescu AVERTIZEAZA dupa sedinta solemna a Parlamentului: Nu e un lucru usor, sunt si avantaje si dezavantaje

Traian Basescu a precizat ca reunificarea Romaniei cu Moldova trebuie sa fie o decizie bilaterala si nu lasata pe mana propagandei. Reunificarea nu trebuie lasata pe mana propagandei, pentru ca.

Basescu: Nu am stiut ca Ghita ma inregistreaza

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat ca nu se astepta sa fie inregistrat de Sebastian Ghita cand s-a intalnit cu el. Basescu a marturisit ca s-a vazut cu Ghita pentru a afla daca el a fost cel.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de.

Traian Basescu, despre revocarea lui Kovesi Este o chestiune sensibila

Revocarea din functie a procurorului-sef al DNA Laura Kovesi este o chestiune sensibila si o decizie grea pentru presedintele Klaus Iohannis, a declarat miercuri fostul presedinte Traian.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )