Libnet.ro
UNICEF

19:45

Traian Basescu, atac dur la adresa lui Sebastian Ghita: S-a complacut sa fie turnator in dosare penale

B1 B1,
Traian Basescu, atac dur la adresa lui Sebastian Ghita: S-a complacut sa fie turnator in dosare penale

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un atac dur miercuri la adresa lui Sebastian Ghita chiar la televiziunea acestuia dupa ce in interviul acordat lui Ion Cristoiu a vorbit si despre dosarul lui Mircea. continuă pe B1

Traian Basescu, TRADAT de Elena Udrea? Sebastian Ghita: Ati vrea sa vedeti un presedinte arestat? Ea, saraca, se zbatea...

Sebastian Ghita a dezvaluit in ultimul episod al interviului acordat din Serbia lui Ion Cristoiu ca Elena Udrea era folosita de Traian Basescu pentru a discuta cu adversarii sai, nu doar ca sursa alternativa de.

Documentele privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la autoritatile sarbe

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la inalta Curte de Justitie, scrie presa sarba, precizand ca ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat cu ocazia vizitei la Belgrad ca Romania a trimis din 9 martie actele solicitate de autoritatile sarbe.

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la instanta din Serbia

Documentele care ar fi trebuit sa ofere date suplimentare privind acuzatiile la adresa lui Sebastian Ghita nu au ajuns la inalta Curte de Justitie, scrie presa sarba, precizand ca ministrul Justitiei Tudorel.

Cristi Chivu, atac dur la adresa lui Burleanu: E imoral ce a facut/ Nu a produs nicio schimbare la FRF in mandatul sau

Fostul capitan al echipei nationale, Cristi Chivu, se implica in alegerile pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal si lanseaza un atac dur la adresa actualului presedinte Razvan Burleanu pentru faptul.

Sebastian Ghita: Serviciile secrete au lucrat continuu la separarea Elenei Udrea de Traian Basescu

Sebastian Ghita a afirmat in episodul 6 al interviului acordat lui Ion Cristoiu din Serbia ca Elena Udrea a fost o tinta permanenta a serviciilor secrete pentru ca aceasta reprezenta un canal parelel de.

Radu Banciu: Traian Basescu o trimitea dupa tigari pe Elena Udrea (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu dezvaluirile facute de Sebastian Ghita privind relatia dintre fostul presedinte Traian Basescu si Elena Udrea. Am aflat ca Tra.

Sebastian Ghita continua seria atacurile la adresa lui Kovesi: Face dosare pe banda rulanta celor de la inalta Curte, CSM si Inspectia Judiciara

Sebastian Ghita a continuat seria atacurilor la adresa sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, si dupa ce s-a terminat de difuzat interviul cu Ion Cristoiu. intr-o interventie telefonica din Belgrad, fostul de.

Sebastian Ghita despre avertizarile date de SRI lui Basescu: Si Maior, si Coldea i-au spus: Domnule presedinte, vorbiti cu fratele sa termine cu izmenele cu Bercea Mondialu

Sebastian Ghita a povestit in interviul acordat din Serbia lui Ion Cristoiu cum serviciile au facut tot ce e omeneste posibil sa nu ajungem o tarain care este arestat fratele presedintelui. Sa.

Ministrul Tudorel Toader discuta astazi cu omologul sau sarb cazul Sebastian Ghita. Ghita a anuntat ca ii va da lui Toader un memoriu

Ministrul Justitiei Tudorel Toader se va afla luni la Belgrad, unde va discuta cu omologul sau sarb Nela Kuburovic pe tema extradarii lui Sebastian Ghita. La randul sau, Ghita a anuntat deja ca ii va da lui Toader un memoriu prin care va cere suspendarea cererii de extradare, invocand probele false din dosarul sau.

Laura Codruta Kovesi, prima reactie dupa ce Sebastian Ghita a afirmat ca i-a dat bani pentru o masina

Procurorul-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi neaga categori ca ar fi primit bani de la Sebastian Ghita. Faptul ca am primit bani de la Sebastian Ghita este o minciuna incalificabila si, prin urmare, in.

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2892 seconds )