Libnet.ro
UNICEF

13:15

Traian Basescu, la B1 TV: Firmele romanesti vor fi primele afectate de introducerea split TVA

Hotnews Hotnews,
 Traian Basescu, la B1 TV: Firmele romanesti vor fi primele afectate de introducerea split TVA

Presedintele PMP, senatorul Traian Basescu, a declarat miercuri seara la B1 TV ca introducerea split TVA va lasa firmele fara lichiditati iar primele care vor fi afectate de aceasta masura sunt firmele romanesti mici si mijlocii. continuă pe Hotnews

Basescu: Firmele romanesti vor fi primele afectate de introducerea split TVA

Senatorul Traian Basescu, a declarat miercuri seara, la postul B1TV, ca introducerea split TVA va lasa firmele fara lichiditati iar primele care vor fi afectate de aceasta masura sunt firmele romanesti mici si mijlocii.

Traian Basescu, ironii la adresa unui celebru jurnalist: E omul care le stie pe toate, care ne da alarme de cutremur... (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu l-a ironizat, miercuri, in emisiunea Dosar de politician, pe jurnalistul Moise Guran, afirmand despre acesta ca este unul dintre cei care se lauda ca se.

Traian Basescu prezinta un scenariu sumbru: Ce se va intampla anul viitor cu economia romaneasca (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a vorbit miercuri, in emisiunea Dosar de politician despre situatia economica a Romaniei. in acest context, Basescu a vorbit despre un scenariu.

Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea...

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o ipoteza suprinzatoare cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose. Basescu.

Traian Basescu, ipoteza surprinzatoare privind dosarul Belina: Nu Dragnea este tinta. Se vrea... (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat o ipoteza suprinzatoare cu privire la dosarul Belina in care sunt anchetate Sevil Shhaideh si Rovana Plumb, ministri in guvernul Tudose. Basescu.

Traian Basescu sustine ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie independenta

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a declarat, la postul de televiziune B1, ca Inspectia Judiciara trebuie sa fie independenta. Totodata, seful PMP a mai adaugat ca cei doi ministri, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb trebuie sa plece din Guvern.

Fostul ministru Gabriel Sandu depune un denunt la DNA in care ii acuza pe Traian Basescu si compania Microsoft de constituire de grup infrational organizat / Fostii ambasadori americani Taubman si Gitenstein, acuzati de trafic de influenta

Fostul ministru al Comunicatiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunt la DNA in care acuza compania Microsoft si pe fostul presedinte Traian Basescu de constituire de grup infrational organizat. Denuntul, care a fost publicat de site-urile stiripesurse. ro si corectnews. com, ii mai acuza pe fostii ambasadori americani Nicholas Frank Taubman si Mark H. Gitenstein, dar si pe reprezentantul Austriei, Martin Eichtinger, de traficul de influenta si instigare la trafic de infuenta.

Traian Basescu, dezvaluire in premiera despre Coldea. Un episod nestiut din ziua de 23 decembrie 2014 iese abia acum la iveala!

Traian Basescu a dezvaluit, in premiera, un episod interesant petrecut pe 23 decembrie 2014. Fostul presedinte a spus ca a doua zi dupa plecarea sa de la Cotroceni, la finalul mandatelor sale, l-a sunat.

Traian Basescu, dezvaluiri socante despre dosarul privind lacul Belina: Procurorii DNA au gresit incadrarea

Invitat la un post de televiziune, fostul presedinte Traian Basescu se dezlantuie si sustine ca in dosarul Lacul Belina procurorii DNA au gresit incadrarea faptelor, aici fiind vorba, nu.

Traian Basescu, declaratie bomba despre dosarul privind lacul Belina: Procurorii DNA au gresit incadrarea (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu reactioneaza in cazul controversatului dosar Lacul Belina, in care Sevil Shhaideh este acuzata de abuz in serviciu pentru o fapta din 2013,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2802 seconds )