Libnet.ro
UNICEF

14:45

Traian Basescu: Nu vom avea alegeri anticipate. Parlamentarii nu vor renunta la pensia pe care o au prin lege

B1 B1,
Traian Basescu: Nu vom avea alegeri anticipate. Parlamentarii nu vor renunta la pensia pe care o au prin lege

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca organizarea de alegeri anticipate nu este un scenariu realizabil pentru ca parlamentarii nu vor fi dispusi sa renunte la pensiile pe care trebuie sa le primeasca. continuă pe B1

Rares Bogdan: Vom avea alegeri anticipate in urmatoarele 6 luni

Rares Bogdan a declarat ca alegerile anticipate vor avea loc in urmatoarele sase luni, PNL avand in acest sens o strategie foarte bine pusa la punct. intrebat, la RFI, daca acesta este momentul cel mai.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu, mesaj pentru viitorul presedinte, dupa vot: Sa continue!

Fostul presedinte Traian Basescu a sosit la sectia de votare de la Liceul Jean Monnet din Bucuresti, unde si-a exprimat optiunea electorala.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Traian Basescu: Daca azi nu votezi, in urmatorii cinci ani sa taci din gura

Fostul presedinte Traian Basescu lanseaza un avertisment intr-o postare facuta pe Facebook, cu putin timp inainte de deschiderea urnelor pentru cel de-al doilea tur al alegerilor.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Traian Basescu: Daca vrei democratie, apar-o, apar-o cu votul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca a votat pentru a nu mai auzi ca fitecine ia decizii de politica externa si a avut un mesaj pentru alegatori, carora le-a spus ca democratia trebuie aparata prin vot.

Traian Basescu, mesaj pentru alegatori in ziua votului: Stii si tu ca iarna nu-i ca vara

Traian Basescu a transmis, duminica, in ziua in care romanii merg la vot la turul al doilea al alegerilor prezidentiale, un mesaj pentru alegatori. Daca azi nu votezi, in.

Traian Basescu, reactie neasteptata despre demisia Vioricai Dancila: Ea a fost intr-o capcana

Traian Basescu a avut o reactie neasteptata dupa ce Viorica Dancila a anuntat ca isi va da demisia din functia de presedinte al PSD. Fostul sef de stat a declarat ca Dancila a fost nevoita sa faca fata unei campanii si unei guvernari fara ajutorul lui Liviu Dragnea, devenind astfel o victima a electoratului. Traian .

Traian Basescu, reactie incredibila la vot: Sa continue!

Traian Basescu a avut o serie de reactii incredibilem atat inainte de deschiderea sectiilor de votare, dar si dupa ce a mers sa isi exprime acest drept. Fostul lider al statului le-a transmis romanilor un mesaj cat se poate de clar, in ceea ce priveste al doilea tur al alegerilor prezidentiale, din aceasta duminica, pe .

Traian Basescu, glume despre vot: E mai frig decat in august, iarna nu-i ca vara!

Traian Basescu are un mesaj astazi pe care vrea sa il transmita tuturor romanilor. Cu umorul si hazul sau caracteristic, fostul presedinte al Romaniei ii indeamna pe toti romanii sa mearga la vot si sa isi exercite acest drept. Dreptul de vot este un drept fundamental, explica acesta. Si pentru ca vremea nu a mai .

Traian Basescu, despre victoria categorica a lui Klaus Iohannis: E aproape unsul lui Dumnezeu

Fostul presedinte Traian Basescu a avut o reactie incredibila la adresa lui Klaus Iohannis, dupa victoria categorica obtinuta de acesta in cel de-al doilea tur de scrutin. Avem Rege! . ) La scorul a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2385 seconds )