Libnet.ro
UNICEF

01:05

TRAIAN BERBECEANU: ii asiguram pe locuitorii Bucurestiului ca le vom oferi solutii, si nu scuze sau justificari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TRAIAN BERBECEANU: ii asiguram pe locuitorii Bucurestiului ca le vom oferi solutii, si nu scuze sau justificari

Noul prefect al Capitalei, Traian Berbeceanu, a dat asigurari astazi, la ceremonia de investire in functie, ca le va oferi locuitorilor municipiului Bucuresti solutii, si nu scuze sau justificari. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Berbeceanu, la investirea ca prefect al judetului Bucuresti: Le vom oferi bucurestenilor solutii, nu justificari

Traiian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei a depus juramantul. La ceremonia de investire in functie a declarat ca se simte onorat sa fie numit prefect al judetului Bucuresti: Berbeceanu s-a corectat imediat si a explicat ca este foarte emotionat.

Traian Berbeceanu, noul prefect al Bucurestiului. Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

In lumina ultimelor reactii lipsite de consistenta ale actualului Prefect al Capitalei, surse spun ca acesta va fi demis. in locul sau, declara sursele, ca va veni un personaj celebru. Este vorba de Traian Berbeceanu. UPDATE Premierul Ludovic Orban a confirmat, azi, ca a decis demiterea prefectului Gheorghe Cojanu si numirea fostului politist Traian Berbeceanu .

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului

Fostul comisar de politie Traian Berbeceanu, cunoscut si sub denumirea de comisarul Cattani, a fost numit in functia de prefect al Bucurestiului. Hotararea a fost luata de Guvern in aceasta dupa-amiaza.

Traian Berbeceanu, la preluarea mandatului de prefect al Bucurestiului: Sunt vremuri deosebite, cu provocari mari (VIDEO)

Traian Berbeceanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti printr-o hotarare de guvern publicata joi seara in Monitorul Oficial. Acesta a declarat, vineri, la , dupa depunerea juramantului,.

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei

Traian Berbeceanu va fi noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Cine este, de fapt, Traian Berbeceanu? Traian Berbeceanu este fost comisar de politie, sef de cabinet.

Secretul lui Traian Berbeceanu, stiut acum de toti romanii. De ce a descins DIICOT peste el

Secretul lui Traian Berbeceanu este stiut acum de toti romanii. S-a aflat de ce a descins DIICOT peste el in urma cu sapte ani. Actualul prefect al Bucurestiului, Traian Berbeceanu, a trait atunci cosmarul vietii lui. Traian Berbeceanu traia un cosmar acum 7 ani. Era sef al BCCO Alba, iar mascatii descindeau la locuinta lui .

Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei. Tocmai a fost confirmat in functie

Joi, premierul Romaniei Ludovic Orban a anuntat ca il va schimba pe actualul prefect al Bucurestiului, dupa ce Gheorghe Cojanu sa aratat a fi neinformat cu privire la situatia epidemiei din Capitala. Cine este Traian Berbeceanu, noul prefect al Capitalei Traian Berbeceanu, fostul sef al Brigazii de combatere a Criminalitatii Organizate, a fost numit in .

CV-ul lui Traian Berbeceanu. O cariera care l-a transformat in spaima interlopilor romani

Traian Berbeceanu este noul prefect al Bucurestiului, dupa indepartarea lui Gheorghe Cojanu din functie. Hotararea de Guvern prin care acesta a fost numit, cu caracter temporar, in aceasta functie a fost.

LUDOVIC ORBAN: Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti

Premierul Ludovic Orban a declarat, intrebat ce il recomanda pe Traian Berbeceanu pentru functia de prefect al Capitalei, ca acesta este un om integru, ferm si care actioneaza in baza legii. Seful Executivului a adaugat ca Traian Berbeceanu va fi un prefect foarte bun la Bucuresti pentru ca are capacitatea de conduce fortele de ordine si de a gestiona situatiile de criza, potrivit News.

Instalarea lui Traian Berbeceanu in functie, programata la ora 12.30, in prezenta ministrului Marcel Vela

Seful Cancelariei primului ministru, Ionel Danca, a anuntat, vineri, ca fostul prefect al Capitalei, Gheorghe Cojanu, schimbat din functie cu Traian Berbeceanu in cadrul sedintei de Guvern de joi seara, a fost detasat in cadrul Corpului de inspectori guvernamentali. Instalarea in functie a lui Traian Berbeceanu este programata la ora 12. 30, in prezenta ministrului de Interne, Marcel Vela.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )